Scandal la Pro TV! Bianca Patrichi îl acuză pe DOC de agresiune

Deși se stabilise o conexiune între Bianca și Doc, încă de la început, lucrurile s-au degradat pe parcurs. Cei doi concurenți din tabăra „Faimoșilor” și-au aruncat vorbe grele, iar Bianca aduce acuzații grave la adresa cântărețului.

a

Bianca Patrichi și DOC, concurenți ai echipei „Faimoșilor” din cadrul competiției Survivor, au avut o relație bună și strânsă pe parcursul competiției, dar aceasta s-a schimbat dramatic în urma ediției de aseară. În timpul Jocului pentru Recompensă, Bianca și Remus au luptat împotriva lui Dan Ursa și Alexandra Porkolab într-un ring, iar în timpul competiției, DOC a râs de coregrafă.

Acest gest aparent inofensiv a lui DOC a declanșat o reacție puternică din partea Biancăi, care s-a simțit profund jignită. Ea a afirmat că a fost foarte afectată de comportamentul lui DOC, iar în acel moment a început să plângă.

„Am fost și încă sunt afectată de jocul ăsta și mi-au zis colegii că DOC râdea. Mi se pare foarte urât. Mă doare pentru că am crezut că e altfel, dar nu este”, a spus Bianca, în cadrul competiției.

Bianca spune că, deși l-a plăcut, l-a admirat și l-a susținut, acesta s-a schimbat radical pe parcurs.

„Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord”, a declarat Bianca.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com