Scandal uriaș după emisiunea lui Selly! Vlăduța Lupău, pusă la zid

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din lumea muzicii populare de la noi, iar motivele sunt lesne de înțeles: a evitat controversele, este frumoasă și talentată din plin.

a

Cu toate acestea, zilele trecute, pentru mulți care o urmăresc, Vlăduța Lupău a făcut o gafă teribilă și, din dorința de a ieși în evidență, a reinventat, în compania unui rapper, una dintre colindele tradiționale românești.

Invitată în emisiunea celebrului Selly, Vlăduța Lupău a cântat.

Și nu orice, ci colinda favorită a românilor din perioada Sărbătorilor de Iarnă, ”Steaua Sus Răsare”. Îmbrăcată ”regulamentar, cu costumul popular de care este mândră, Vlăduța Lupău a dovedit că știe muzică chiar dacă notele abordate pentru cântecul tradițional au fost ”luate” într-o stilistică modernă.

Prima reacție a venit din partea celebrei Carmen de la Sălciua, cunoscută și pentru respectul pe care îl acordă tradițiilor românești. ”Oricât ar avansa tehnologia… te rog, nu!”,este comentariul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat cu privire la melodia făcută de Vlăduța Lupău și artistul de trap Azteca.

Selly însă, încântat peste măsură, a fost sincer: ”A fost cel mai tare moment de când fac eu emisiunea asta”. Iar Vlăduța Lupău, îmbrăcată în costum popular și Azteca, trap-erul alături de care a cântat erau vizibil încântați de moment.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com