SCANDAL URIAȘ LA SURVIVOR! GEORGIANA LUPU A SĂRIT LA GÂTUL LUI MUSTY CAMARA! S-AU SPUS VORBE DE DUH

E scandal la Survivor România 2021! Tabăra Războinicilor a luat foc! Aproape de bătaie, după vorbe de duh spuse la repezeală. Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara, iar toți au rămas șocați de ceea ce se întâmpla.

a

Georgiana a luat foc atunci când a auzit că Musty l-a menționat pe tatăl ei, fără să înțeleagă exact ce a vrut să zică. Colegii au fost nevoiți să intervină și să o țină pe Georgiana, care s-a enervat și a plecat din „casă”.

Iată dialogul incendiar care era să provoace o mare bătaie în tabăra Războinicilor:

Fetele: Ai probleme

Georgiana Lupu: Sunteți mână în mână împotriva mea

Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!

Georgiana Lupu: Nu zbiera

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis

Medina: Du-te-n p*** mea

Georgiana (către Medina): Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc

Georgiana Lupu: Continuați să mă bârfiți în continuare

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare

Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara! Ce spunea ]nainte de Survivor

Georgiana Lupu pleca încrezătoare în noua ediție a Survivor România. „M-am înscris la Survivor România pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică: îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, declara Georgiana-Elena Lupu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com