SCANDALOS! CÂȚI BANI A PRIMIT, DE FAPT, SPITALUL MUNICIPAL CARACAL DE LA GIGI BECALI

Este pandemie de coronavirus la nivel mondial, iar Organizația Mondială a Sănătății anunță că perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare, persoane care nu sunt în vârstă – așa cum s-a presupus inițial – fiind în pericol de a se infecta cu COVID-19.

Iar ultimele informații referitoare la numărul cazurilor de infecție confirmă acest acest avertisment al OMS. Și în România apar din ce în ce mai multe cazuri în centrul cărora se află persoane sub 65 de ani, spre exemplu, sau chiar mai tinere, iar spitalele au nevoie urgentă de echipamente medicale și de protecție pentru personalul sanitar. Mulți oameni de afaceri – printre care și Gigi Becali – sau companii se implică în acest demers, oferind sume substanțiale pentru achiziționarea celor necesare. Există și zvonuri, însă, iar unul dintre acestea l-a avut în prim-plan tot pe latifundiarul din Pipera.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com