SCANDALOS! CÂȚI BANI A PRIMIT, DE FAPT, SPITALUL MUNICIPAL CARACAL DE LA GIGI BECALISCANDALOS! CÂȚI BANI A PRIMIT, DE FAPT, SPITALUL MUNICIPAL CARACAL DE LA GIGI BECALI

Este pandemie de coronavirus la nivel mondial, iar Organizația Mondială a Sănătății anunță că perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare, persoane care nu sunt în vârstă – așa cum s-a presupus inițial – fiind în pericol de a se infecta cu COVID-19.

Iar ultimele informații referitoare la numărul cazurilor de infecție confirmă acest acest avertisment al OMS. Și în România apar din ce în ce mai multe cazuri în centrul cărora se află persoane sub 65 de ani, spre exemplu, sau chiar mai tinere, iar spitalele au nevoie urgentă de echipamente medicale și de protecție pentru personalul sanitar. Mulți oameni de afaceri – printre care și Gigi Becali – sau companii se implică în acest demers, oferind sume substanțiale pentru achiziționarea celor necesare. Există și zvonuri, însă, iar unul dintre acestea l-a avut în prim-plan tot pe latifundiarul din Pipera.

Primăria Municipiului Caracal a postat un anunț pe pagina de socializare, specificînd că – până acum, cel puțin – nu a primit nicio donație din partea lui Gigi Becali. Primarul din Caracal a menționat că astfel de donații vor fi aduse la cunoștința publicului printr-un comunicat de presă. Au fost oferite și două conturi – al primăriei și al Spitalului Municipal Caracal – pentru ca persoanele sau companiile care doresc să se implice prin donații, în plină criză a coronavirusului, să o poată face.

Spitalul Municipal Caracal NU a primit nicio donație din partea domnului Gigi Becali”, a fost mesajul postate pe pagina de socializare a Primăriei din Caracal.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com