Scena care i-a afectat grav pe Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy, imagini scandaloase în plină stradă

În 2018, Fulgy, mezinul familiei de lăutari din Clejani, era în vizorul presei în urma unui comportament malițios avut față de un bătrân, pe stradă. „Pleacă în p%*!@ mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar…TE BAT, BULANGIULE, FRAIERE!. Omoară-te, sclavule!”, sunt vorbele protagonistului unei scene scandaloase.

Fulgy, imagini scandaloase în plină stradă. Viorica și Ioniță de la Clejani, afectați de episod

Prezentat ca unul dintre cei mai rebeli tineri din showbiz-ul românesc pe atunci, Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost filmat în timp ce umilea un bărbat de vârsta a treia, într-o stație de autobuz. Episodul scandalos s-a petrecut ziua, în amiaza mare, pe Calea Floreasca din Capitală. Totul a început după ce băiatul a încercat să intre în discuție cu bătrânul. Cel din urmă a evitat să discute cu acesta, lucru care l-a înfuriat teribil și l-a făcut să se apropie periculos de vârstnic. În acest timp, bărbatul îi repeta să îl lase în pace, ceea ce a însemnat un alt motiv pentru ca Fulgy să își iasă din minți.

L-a înjurat, l-a amenințat cu bătăia, apoi i-a spus chiar că îi dă cu o sticlă în cap. Iritat, probabil, pentru că bătrânul evită orice altercație, îndepărtându-se în acest timp, tânărul a spart o sticlă de asfalt. Ulterior, s-a îndreptat către bărbat, l-a scuipat și i-a aruncat cuvinte grele.

„Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă!”

Fulgy: Pleacă în p%*!@ mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar…

Bătrân: Chem poliția!

Fulgy: Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine. Te bat, bulangiule, fraiere! Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă! Omoară-te, sclavule! Vrei să îți dau cu asta în cap?!.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com