Scenariul prezentat de Nelu Tătaru! Câte cazuri de covid-19 vom avea la 1 iunie în România

România se confruntă, ca alte țări europene, cu o criză nemaîntâlnită, provocată de pandemia de coronavirus. Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a vorbit pe baza acestui subiect în urmă cu puțin timp, menționând un posibil scenariu în care România s-ar afla la 1 iunie.

Scenariul oferit de Nelu Tătaru pentru 1 iunie în ceea ce privește covid-19 pe teritoriul României

În timp ce Raed Arafat se ferește să ofere detalii precise cu privire la data la care România ar putea atinge vârful infectărilor cu covid-19, Nelu Tătaru a făcut o previziune pe baza acestui subiect.
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru prevede că vârful infectărilor cu noul coronavirus, pe teritoriul României, ar însemna un număr de 10.000 de persoane purtătoare a acestui virus.

Nelu Tătaru mai spune că acest număr s-ar atinge până la 1 iunie. ”Noi trebuie să ne gândim la un vârf care merge până la 10.000 de cazuri adunate de la începutul pandemiei până la 1 iunie, urmând ca, odată cu a doua jumătate a lunii mai să vedem o scădere progresivă a numărului de cazuri noi, iar cazurile vindecate să crească.”, a declarat Nelu Tătaru pentru Antena 3.

Câte cazuri de covid-19 va avea România

Nelu Tătaru a făcut și o previziune a căzurilor totale de coronavirus pe teritoriul României. El a declarat că după 1 iunie s-ar mai putea înregistra încă 2000-3000 de cazuri. „În acest context, ne gândim ca după 1 iunie să mergem pănă în 12.000- 13.000 de cazuri, dar este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, a precizat Nelu Tătaru.

Raed Arafat, însă, nu a mai dorit să facă previziuni pe marginea acestui subiect. ”Creștere de număr de cazuri, fără discuție va fi. Decese, din păcate vor fi. Să vă dau cifre, nu voi face niciodată, chiar dacă circulă estimări. Estimările rămân estimări. Este posibil ca, dacă întârziem unele măsuri, cifra să crească mai repede. Până acum am crescut destul de lin. Acum să vedem ce va fi. Măsuri s-au luat, avem semnale că nu toata lumea respectă măsurile, asta e cel mai grav.”, a spus Raed Arafat.

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com