Scene șocante la Acces Direct. Ce măsuri a luat Mirela Vaida, după ce Vulpița a fost la un pas să fie lovită

Scandal de proporții pe platourile „Acces Direct“. A devenit „vedetă“ după ce povestea dintre ea și soțul ei, Viorel, a ajuns în casele românilor, dar acum viața de cumplu s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru soția-Vulpiță! Enervat la culme de noul statul al Veronicăi, de colaborările ei muzicale, de transformarea majoră de look, și, de ce nu, și de simpatia mai mare pe care a reușit să o obțină în rândul publicului, bărbatul din Blăgești mai să o ia la bătaie în direct! Mai multe detalii, în paragrafele următoare.

a

Vulpița, la un pas de a fi plesnită

Judecând după viața pe care o duceau în comuna vasluiană, nu e de mirare că soții Stegaru nu își doresc să piardă statutul de vedete. Cu toate acestea, transformările din viața Vulpiței: rochia crăpată pe picior, unghiile, genele, și părul aranjat la salon, îi fac pe Viorel să-și dorească să se întoarcă la origini.

Nemaisuportând ca soția să-i iasă din cuvânt, „cocoșul“ Viorel s-a gândit să aplice corecția! Gata, gata, să o lovească într-un acces de furie, bărbatul a fost dat afară din platou de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic“, i-a spus moderatoarea, după care Viorel s-a ridicat și a plecat în camera de protocol.

Chiar dacă viața lor s-a îmbunătățit radical, iar Vulpița se apropie din ce în ce mai mult de statutul de adevărată doamnă, asta nu înseamnă că certurile dintre ea și Viorel au încetat. Din contră!

Soțul Vulpiței se pregătește de marea răzbunare

Dacă nu a mers cu frumosul, iar Veronica nu l-a luat în serios nici atunci când i-a cerut să renunțe la colaborarea cu Rafaelo, nici când i-a cerut să-şi dea jos genele şi unghiile, sau când pur și simplu a explodat la vederea acesteia blondă și cu tatuaje, bărbatul s-a decis să schimbe placa!

Frustrat că Vulpița nu îl mai vrea, după cum ea a și binevoit să recunoască, Viorel s-a descis să fugă la o altă domnișoară.

„Mi-a şi spus: «La ce oră ai nevoie, atunci vin!». O sun, vine şi imediat mă ia“, a spus cu mândrie bărbatul.

Chestionată de Vaida cu privire la o posibilă despărțire de Viorel, Veronica a spus cu toată inima: „Nu-l mai vreau!“.

„Ți-au luat puțin mințile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională?“, a întrebat-o prezentatoarea pe Vulpița, care a negat cu vehemență această posibilitate: „Nu, nu!“.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com