SCENE ULUITOARE LA CĂPĂTÂIUL LUI EMI PIAN! SORIN COPILUL DE AUR A CĂZUT ÎN GENUNCHI ÎN TIMP CE CÂNTA + INTERLOPII AU ”ARUNCAT” CU BANI

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înmormântat duminică, în jurul ore 12:00. Familia celui care a fost șef până acum câteva zile al clanul Duduienilor, dar și sute de interlopi l-au condus pe ultimul drum. Durere fără margini în cimitirul unde Emi își va duce somnul cel de veci! Nici la înmormântarea vestitului Fane Spoitoru nu s-a văzut așa ceva.

Interlopii s-au strâns la vila unde fusese depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi, iar de acolo, cortegiul funerar a plecat spre cimitir, flancați de polițiști și jandarmi, care, astfel, au vrut să evite neregulile de orice natură. Măștile de protecție au fost zărite pe fețele celor care au participat la eveniment.

La intrarea în cimitir, alți interlopi l-au primit pe Emi cu aplauze. Apoi… Lacrimi peste lacrimi, strigăte de durere… Țipete, de fapt, de durere atunci când sicriul a fost coborât în groapă. Emi Pian se despărțea pentru totdeauna de cei pe care i-a iubit și l-au iubit. Familia lui Emi a fost devastată. Femei și bărbați, îmbrăcați în negru, s-au lipit, practic, de sicriu și nu voiau să-i dea drumul. Erau clipele cele mai grele.

Florin Salam, prezent și el la funeralii, nu a scos niciun cuvânt. A stat cu capul în pământ, plângându-și prietenul trecut la cele sfinte. Doar vocea manelistului Sorin Copilul de Aur se mai auzea, printre țipete și gemete de durere sufletească. La un moment dat, Sorin Copilul de Aur s-a lăsat în genunchi lângă sicriul lui Emi. Iar Salam a preluat registrul muzical. Din suflet a cântat Salam, abia reținându-și lacrimile.

Tatăl lui Emi nu a fost acolo, potrivit unor surse CANCAN.RO. Cererea de permisie pentru câteva ore nu i-a fost aprobată. Cât a durat ceremonia de înmormântare, mai bine de o oră jumătate, a fost o jale de necuprins. Un interlop, cu glasul sugrumat de durere, a scos o bancnotă valoroasă și i-a cerut lui Sorin Copilul de Aur o piesă anume, de la el pentru Emi Pian. Interpretarea manelistului i-a făcut pe cei de lângă sicriu să izbucnească în plâns.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com