Schimbare importantă pentru clienții ENEL România. Se dau peste cap facturile

Compania ENEL România vine cu un nou anunț, despre o schimbare importantă și radicală, care se va întâmpla peste doar câteva zile. Mai exact, este vorba despre o mutare care va avea impact în ceea ce privește facturile românilor, iar totul se va întâmpla peste puțin timp.

a

Facturile românilor la energie vor trece prin schimbări majore, după ce compania ENEL România va finaliza procesul în care se află acum. După anunțul făcut în urmă cu aproximativ două săptămâni, se pare că lucrurile vor prinde contur în viitorul foarte apropiat, astfel că toți românii trebuie să afle acest lucru.

Schimbare importantă pentru clienții ENEL România

ENEL România va fi achiziționat în doar câteva zile, de PPC, după ce semnarea acordului dintre cele două companii va fi semnat. În acest caz, 100% dintre acțiunile companiei ENEL din România vor fi cumpărate de PPC.

Acestea vizează rețelele de distribuție, achiziția de furnizare și producția de energie regenerabilă, domenii unde filiala din România a companiei italiene ENEL contribuie cu procente de la 51% până la 100%. După semnarea acordului, PPC va prelua în totalitate aceste procente, astfel că urmează schimbări importante.

Compania face sacrificii mari

Compania ENEL din România are o valoare de piață de aproape 1,9 miliarde de euro, astfel că achiziția ei este o investiție uriașă. Din acest motiv, PPC face demersuri ca să o poată finanță, motiv pentru care a început discuții cu bănci din Grecia, precum Eurobank, Alpha Bank, Piraeus și Ethniki. Cu acestea, compania vrea să încheie un acord și să obțină un împumut pe termen lung de aproape 800 de milioane de euro.

Ca să ajungă la sumă uriașă la care ENEL România este estimată pe piață, compania va finanța achiziția de 1.3 miliarde de euro cu 800 de milioane de euro din împrumutul obținut de la bănci, capitaluri proprii în valoare de 500 de milioane de euro și va derula împrumuturi pentru a prelua activitatea filialei din România, obținând sume între 550 și 600 de milioane de euro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com