Schimbare la Kanal D. Andreea Mantea înlocuită de o fostă concurentă de la Survivor

Schimbare de ultimă oră la Kanal D. Andreea Mantea va fi înlocuită de o fostă concurentă de la Survivor. Practic, Mantea nu va mai putea fi urmărită în cadrul show-ului Se strigă darul, pe care îl prezenta cu Mihai Mitoșeru. În locul ei va fi o altă prezență feminină, blondă de data aceasta.

a

Cine o înlocuiește pe Andreea Mantea la Kanal D

Ei bine, noul sezon al emisiunii Se strigă darul, o va avea prezentatoare pe Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban, și fostă concurentă Survivor România. Grațiela s-a arătat extrem de încântată de proiectul de televiziune în care va apărea de acum înainte. Soția lui Andrei Duban va face echipă la cârma emisiunii, cu actorul Mihai Mitoșeru.

Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile, a spus Grațiela.

Grațiela Duban a fost la Survivor România

Grațiela este actriță și a devenit cunoscută publicului prin participarea la emisiunea Survivor România, chiar în primul sezon. A fost unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor și a făcut față cu brio competiției din Republica Dominicană.

Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile, a spus Mihai Mitoșeru.

Schimbare la Kanal D. Andreea Mantea înlocuită de o fostă concurentă de la Survivor

În plan personal, Grațiela se mândrește cu un copil pe care îl iubește ca pe ochii din cap. De altfel, cât a fost la Survivor, a spus că singura ei mare slăbiciune este băiețelul ei, de care i-a fost foarte dor.

Andreea Mantea rămâne pe micile ecrane cu emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea, care este difuzată de Kanal D.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com