Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Tinerii din medii defavorizate pot face scoala de soferi fara niciun cost prin intermediul unui program finantat de Fundatia pentru Comunitate.

a

Fundatia pentru Comunitate anunta demararea unui program prin intermediul caruia scoala de soferi pentru obtinerea unui permis de conducere de categorie B, C sau D va putea fi facuta gratuit de catre tinerii din medii defavorizate.

Programul presupune decontarea tuturor cheltuielilor aferente dobandirii permisului de conducere.

In acest fel, tinerii din mediile defavorizate vor avea un avantaj in plus in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca acei tineri defavorizati pentru a face scoala de soferi gratuita

Persoanele eligibile care pot beneficia de acest program sunt tinerii din medii defavorizate, cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, care doresc sa obtina permisul de conducere pentru categoriile B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie.

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Cei interesati de accesarea acestui program vor trebui sa completeze un formular de inscriere, alaturi de care vor atasa cinci documente: scrisoare de motivare personala, ancheta sociala, document care sa ateste nivelul studiilor absolvite si o oferta de pret de la o scoala de soferi.

Pe langa cele patru documente mentionate in randurile anterioare, cei interesati de accesarea acestui program pentru obtinerea permisului de conducere vor mai avea nevoie de inca un act.

Mai exact, in cazul in care sunt minori, vor avea nevoie de o declaratie din partea unui parinte sau a unui reprezentant legal.

Ce document mareste sansele de a fi inscrisi in program

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Pentru a avea mai multe sanse de a fi acceptati in program, cei interesati pot adauga la dosar o adeverinta din partea unui angajator din care sa reiasa ca permisul de conducere este important in obtinerea unui loc de munca.

De asemenea, se poate adauga in mod optional si o recomandare din partea unui ONG sau unui institutii de stat.

Asadar, este importanta atat situatia materiala a solicitantului, cat si modul prin care acesta reuseste sa convinga fundatia ca are nevoie de un permis de conducere.

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Asa cum am spus si in primele randuri ale acestui material, prin intermediul acestui program tinerii din medii defavorizate vor putea obtine permisul de conducere fara niciun cost.

Costurile scolii de soferi, cuprinse intre 1.300 si 2.300 de lei, vor fi suportate de Fundatia pentru Comunitate.

De asemenea, si examenul medical va fi platit tot de aceasta organizatie. Programul s-a dovedit a fi deja de succes si in anii anteriori, cererile fiind chiar si de patru ori mai multe in comparatie cu finantarile acordate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com