Școlile rămân închise. Toate restricțiile din București sunt menținute încă 14 zile

Școlile rămân închise în Capitală. Restricțiile vor rămâne active în București pentru încă două săptămâni. Măsurile au fost anunțate luni de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București. Așadar, până pe 16 noiembrie elevii vor învăța în continuare online.

a

„Tocmai s-a încheiat ședința. În unanimitate s-a decis menținerea măsurilor care se află în vigoare până la 12 noapte, aprobate prin fosta hotărâre. Nu s-a considerat necesar și oportun să fie introduse măsuri noi”, a anunțat Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei.

Școlile rămân închise până pe 16 noiembrie la ora 12:00

Traian Berbeceanu, prefectul capitalei, a declarat și că s-a pus problema închiderii parcurilor pe timp de noapte, însă măsura nu a fost adoptată, deoarece „nu poate Comitetul să adopte această măsură, fiind vorba despre prezumtive îngrădiri de drepturi și libertăți”. Totuși, o astfel de măsură ar putea fi luată prin hotărâre de guvern.

De mâine, 3 noiembrie, funcționarii Prefecturii Capitalei vor lucra în două ture. Angajații vor avea programul decalat. La Prefectură de exemplu, unii vor merge la serviciu la 7, alții, la 9

Restricțiile din București, prelungite cu 14 zile:

Pe scurt, care sunt restricțiile care vor mai fi valabile în capitală, încă două săptămâni, până pe 16 noiembrie 2020.

Școlile rămân în scenariul roșu, orele se fac online.

Masca este în continuare obligatorie în spațiile publice deschise, la fel ca în spațiile închise.

Restaurantele, cafenelele nu funcționează în interior.

Sunt interzise activitățile desfășurate în interior în cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc.

Autoritățile au mai anunțat și că, în perioada următoare, în București, vor fi efectuate mai multe controale.

În Capitală, rata de infectare este de 3,71 la 1.000 de locuitori.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com