Școlile și magazinele, închise până pe 10 ianuarie. Unde vor avea loc restricțiile?

Autoritățile intenționează să adopte un proiect pentru a preveni agravarea situației îngrijorătoare și a ține sub control pandemia de coronavirus. În această săptămână, măsurile vor intra în vigoare.

Potrivit datelor oficiale numărul persoanelor infectate pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 1.320.716 în Germania, iar cel al deceselor la 21.787. Din nefericire, Germania se află pe lista țărilor puternic afectate de virusul ucigaș din China. Totodată, sistemul sanitar este deja depășit de evoluția pandemiei.

În timp ce unele țări de Crăciun și Revelion au decis să relaxeze măsurile cu privire la combaterea pandemiei, Germania se află printe țările care au adoptat măsuri stricte pentru a preveni creșterea infecțiilor cu coronavirus.

În plus, autoritățile din Germania intenționează să adopte un proiect pentru a închide majoritatea magazinelor până pe 10 ianuarie 2021. În această săptămână, măsurile vor intra în vigoare.

Pentru a preveni agravarea situației îngrijorătoare și a ține sub control pandemia de coronavirus, Angela Merkel a avut o întâlnire cu conducătorii landurilor. La un moment dat, aceasta a subliniat încă o dată importanța impunerii unor măsuri mult mai stricte în perioada sărbătorilor de iarnă. Angela Merkel susține că acest lucru este foarte important, pentru a limita răspândirea noului coronavirus în comunitate.

Până pe data de 10 ianuarie vor rămâne deschise doar supermarketurile și farmaciile  

De asemenea, până pe data de 10 ianuarie vor rămâne deschise doar magazinele de bază, mai exact supermarketurile și farmaciile. Ba mai mult decât atât, se va permite funcționarea băncilor, iar școlile vor rămâne închise. 

Germania se află și ea printre țările unde sărbătorile de iarnă vor arăta diferit în acest an. Petrecerile și vânzarea artificiilor vor fi interzise.

Sursa: kanald.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com