Scrisoare către un Vărsător

Vărsătorul este unul dintre cei mai inteligenți nativi ai zodiacului, dar nici măcar el nu le știe pe toate. Vezi ce sfaturi au astrele pentru el.

a

„Dragă Vărsătorule,

Ești un om complet: ai inteligență, ai sensibilitate și ești foarte atentă la emoțiile celorlalți. Fiecare gest pe care îl faci este gândit în așa fel încât să nu îi rănești pe oamenii din jurul tău. Ai o sete de cunoaștere extraordinară și îți place să fii la curent cu ce se întâmplă în jurul tău. Curiozitatea te ajută să fii într-o continuă evoluție, ești ca o floare care crește, de la o zi la alta, tot mai frumoasă.

Ești o persoană foarte prietenoasă și foarte generoasă, ai renunța cu plăcere la ceva drag ție pentru a-i ajuta pe ceilalți. Chiar dacă știi că ai numeroase calități, îi privești pe ceilalți ca pe egalii tăi sau cel puțin încerci să faci asta. Nu ai prejudecăți și ești unul dintre cei mai înțelegători oameni.

Chiar dacă ai mulți prieteni, te simți deseori singur și neînțeles. Apare acest sentiment pentru că nu toată lumea este la fel de profundă ca tine și cu greu găsești pe cineva care să te vadă la adevărata ta valoare. Ar trebui să ai așteptări mai mici de la ceilalți și să nu iei personal lipsa lor de apreciere. Nu are legătură cu tine, ci cu limitările lor.

Ești o persoană grațioasă, dar calitatea ta cea mai mare este frumusețea interioară. Ai o personalitate magnetică și sunt foarte puțini oamenii care rezistă farmecului tău. În relațiile cu ceilalți, ești un om loial și nu ai trăda pe nimeni, oricât de mari ar fi câștigurile. Ești o persoană independentă, însă visezi să îți găsești sufletul pereche. Iubirea este foarte importantă pentru tine și ești capabilă de sacrificii mari ca să o trăiești.

Ești idealistă în dragoste, iar aceasta nu este neapărat o calitate. Ai tendința de a-ți vedea jumătatea prin prisma așteptărilor tale, iar când te lovești de realitate, ajungi să suferi foarte mult. Încearcă să fii mai rațională când te îndrăgostești și nu te lăsa dusă de val. Dacă faci asta, te vei scuti de multe dezamăgiri.

Cu drag, Astrele!”

sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com