AD

HOROSCOP

Se anunţă zile grele pentru aceste zodii! Horoscop saptamanal Camelia Patrascanu

todayoctombrie 8, 2018 17

Background
share close
AD
AD

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 8-14 octombrie.

HOROSCOP BERBEC – au o săptămână valoroasă sub aspectul relațional. Se dumiresc în legătură cu multe persoane care sunt acum, începând cu partenerul de viață, dar și cu oamenii din zona afacerilor. Marți, lună nouă în zona relațiilor, poate fi un nou început, joi și vineri vorbesc despre bani, iar în weekend vor avea parte de plimbări.

HOROSCOP TAUR – muncesc mult și sunt tot în relație și ei. E posibil să nu aibă doar prieteni. Unii încearcă să convingă și să se apropie de oameni de care are nevoie. Marți, încep un proiect sau schimbă ritmul, toată săptămâna se va baza pe colaborări noi.

HOROSCOP GEMENI – luna nouă aduce un nou start în zona afectivă, își pot propune un nou comportament în relația sentimentală. Pot avea accentuat farmecul personal. Pot avea un nou start după luna în Balanță. Venus retrogradează la muncă. Trebuie să analizeze cum comunică cu oamenii.

HOROSCOP RAC – pun accent pe familie. Marți, contează buna înțelegere. Sunt motivați să muncească, dar trebuie sp fie conștineți de resursele lor. Săptămână frumoasă sub aspect sentimental.

HOROSCOP Leu – tot felul de gânduri și de analize. Își cântăresc sentimentele pentru persoanele importante pentru ei, ce simt și de ce simt. Imaginea pe care și-a făcut-o despre o anumită persoană a fost corectă. E poate o vreme a împăcării. Se repară poate niște povești de multă vreme așa zis încheiate. Importantă e atmosfera din familie

HOROSCOP FECIOARĂ – au parte de bani, pe baza muncii lor. E importantă increderea pe care o au. Pot pierde pe mâna lor dacă nu au încredere. Excelentă săptămână pentru afacere. Se dumiresc în legătură cu o persoană.

HOROSCOP BALANȚĂ – e vorba de conduita lor, cum se poziționează față de o persoană. Se autoanalizează. Nu trebuie să cheltuiască. Își recalculează cheltuielile.

HOROSCOP SCORPION – săptămână cu analize, atat pe plan financiar cât și sentimental. Unii au sentimentul că sunt sacrificați, de aceea Venus retrograd îi poate duce la o distanțare față de anumite persoane.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – se bazează pe prieteni sau să își facă noi cunoștințe. Vor aduce o nouă relație în viața lor. Nu e indicat să intre în relații ilicite. Se pot dumiri cu realele intenții ale unei persoane de la muncă.

HOROSCOP CAPRICORN – o repoziționare față de carieră și responsabilități. Unii sunt tentați de o funcție. Nu vor să mai fie departe de familie. Vor lupta pentru unitatea familiei.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – fac figură frumoasă la locul de muncă. Noi proiecte, începând de marți. Venus retrograd în zona carierei. Poate declină competențele față de o propunere care depășesc competențele lor și au tendința să facă un pas în spate deși sunt priviți cu multă încredere și multă onoare.

HOROSCOP PEȘTI – o lună nouă în zona partenerială. Își spun pretențiile. Dacă nu se răspunde la cererea lor își vor schimba strategia. Au nevoie de consiliere potrivită. Nu sunt foarte limpezi în inima și sfatul lor. Vor primi propunerea de a ieși din țară.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com