AD

HOROSCOP

Se dă totul peste cap! Horoscopul săptămânal18 – 24 februarie 2018 – Care sunt zodiile avertizate de MERCUR

todayfebruarie 18, 2018 1

Background
share close
AD
AD

Horoscop săptămânal Berbec. Previziunile Minervei pentru nativii Peşti pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.
Este o săptămână de tranziție, când prioritățile lor vizând din preocupările lor se vor schimba în funcție de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec îşi pot folosi puterea emoțională pentru a-şi atinge obiectivele acum. Forțele planetare stimulează puterea telurică, energiile pământului, dar în acelaşi timp îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ după o perioadă incendiară, la propriu şi la figurat. Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor.

Relațional este un moment de distrugere a tot ce este anacronic, urmat de o perioadă de reconstrucție. Să se aştepte la schimbări serioase în viaţa lor, mai ales cei care sunt singuri, vezi 21, 22 și 23 februarie, pentru că Jupiter va rămâne în casa a opta până în noiembrie 2018. Orice se întâmplă de-acum în viața lor şi care nu le mai servește la nimic, va dispărea.

Ar putea fi vorba despre o relație proastă, un loc de muncă care dispare din schemă, o perspectivă la care țin, dar care nu le mai serveşte la nimic sau emoții adânci, frici inexplicabile, care îi împiedică să îşi îndeplinească destinul. Dacă vor permite Universului să-și facă treaba, aceste aspecte vor fi distruse și vor face loc unor lucruri mai bune.

Dacă sunt singuri, nu cred ca săptămâna aceasta să îşi găsească un partener, dimpotrivă, vor fi extrem de circumspecţi şi atenţi cu relaţiile lor sau, pur şi simplu, vor alege să se retragă dacă simt că ceva nu merge, deşi această retragere va stimula în acelaşi timp tendinţa lor spre agresivitate.

În schimb, alţi Berbeci ar putea avea noroc de o asemenea întâlnire, dragostea este un factor important pentru ei și îi va urmări cu asiduitate, pentru că vor fi romantici şi vor avea o carismă aparte. Pentru tinerele cupluri viața intimă va fi foarte pasională și poate aduce chiar la o sarcină.

Dragostea va însemna pentru ei entuziasm și fascinație. O mulțime de întâlniri, cu prietenii sau evenimente sociale – nuntă, botez. A, au tendinţa de a căuta perfecțiunea în partnenerii lor, ceea ce le poate limita alegerile.
Dacă vor analiza în detaliu munca și mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea, trebuie să subliniem că săptămâna aceasta Berbecul care lucrează pentru el va fi în avantaj.

Cu alte cuvinte, afacerea ar putea fi impulsionată prin apariţia de noi oportunități – 19 și 20 februarie. Mediul de lucru va fi unul armonios și influențele planetare îi vor ajutor în atingerea scopurilor profesionale pe 22 și 23 februarie.

Judecata lor va fi una analitică şi vor face paşi serioşi în direcţia stabilizării carierei pe care o doresc. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau intenționează să înceapă o afacere nouă, vor găsi ceea ce caută din 21 februarie încolo.

Creşterea financiară este în atenţia lor. Pot câștiga bani ajutându-i pe alții să devină mai bogați, chiar dacă interesul în ce priveşte finanțele personale va fi unul secundar pe 20 și 21 februarie. Vor avea sprijinul partenerului în proiectele financiare pe care le au. Câștigurile pot fi îmbunătățite cu ajutorul contactelor sociale pe care le au şi care le vor oferi noi deschideri.

S-ar putea ca sănătatea lor să nu fie atât de bună deoarece sunt incredibil de activi, fac totul cu viteză maximă. Să nu le fie teamă să transpire și să elibereze energie stocată! Să facă apel la forţa lui Marte ca să scape de kilogramele în plus.

Dar, pe de altă parte, este necesar să îşi facă timp să se relaxeze. Un duş fierbinte înainte de culcare și să-şi maseze corpul cu uleiuri esențiale. Lavanda este extraordinară pentru relaxarea musculară şi pentru a induce un somn odihnitor.

Horoscop săptămânal Taur. Previziunile Minervei pentru nativii Taur pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Pentru Taur săptămâna este una cu un potenţial extrem. Le va aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv, deci, cu alte cuvinte, să-şi distribuie resursele corespunzător şi să investească doar în direcțiile care lucrează în favoarea lor.

Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare ale acestora în viitor. Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic, pentru că va avea nevoie de asta.

Prin urmare, alte lucruri și, bineîneles, propriul interes vor avea prioritate față de autonomia și puterea pe care şi-o doresc alţii. În acelaşi timp, Marte îi forțează să devină independenţi și agresivi, aşa că ar treebui să-şi folosească talentul dar mai ales voinţa pentru a depăși aceste neajunsuri dacă vor să-i atingă scopurile propuse.

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit și cu siguranță ceea ce vor antama începând de acum şi până în noiembrie va avea o semnificaţie aprte pentru ei. Dacă sunt într-o relație, este posibil ca aceasta să se stabilizeze, iar Taurii să decidă că ar putea să-şi pună pirostriile – 21 și 22 februarie.

Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi, vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relație de lungă durată și de împlinire sufletească – 23 și 24 februarie. Fiţi siguri că vor fi nopți fabuloase pentru ei care se va finaliza cu o creștere energiilor feminine și masculine şi cu nopţi intense în dormitor. Să fie siguri că vor trăi seri romantice!

Dar aceast energie le va aduce şi o creativitate brută. Dacă sunt artişti şi creează cu mâinile, ziua este perfectă pentru a se aventura într-un nou proiect sau să dea o concreteţe materială, vizibilă şi în acelaşi timp subtilă, asupra modului în care se exprimă în artă.

Pe frontul profesional, nativii Taur vor trebui să aleagă opțiunea cea mai profitabilă. Să nu ezite să decline ofertele dacă nu le convin, să nu le fie frică intre în dispute cu colegii deoarece relațiile umane sincere sunt acum trambulina succesului lor în afaceri – zile fierbinți: 21, 22 și 23 februarie. Nu trebuie să coboare la un nivel material evident, ci să-şi amintească permanent care este scopul activității lor.

Oricum lor numai la carieră nu le stă mintea! Taurii care caută un loc de muncă vor găsi unul destul de repede şi bun, cu ajutorul influxurilor benefice ale astrelor. Totuși săptămâna s-ar putea dovedi una liniștită, în sensul că circumstanțele nu îi vor obliga la nicio alegere dificilă, dimpotrivă, vor avea o mulțime de oportunități, cum spuneam, şi în această privință, le pot spune că nu vor pierde timpul tatonând terenul ci vor avea doar de câștigat, deși, fiecare întâmplare este un aspect unic pentru fiecare situație.

Important însă este să nu să acorde prioritate motivelor egoiste. În afară de asta, să evite să confunde planul sentimental cu cel de legat de afaceri, ceea ce ar putea conduce la consecințe dintre cele mai nefavorabile, așa că să aibă grijă, mai ales pe 23 și 24 februarie.

În ce priveşte planul financiar, perspectivele sunt bune în săptămâna care urmează. Vor fi ajutaţi de prieteni şi de familie să câştige bani buni. Jupiter le va fi de ajutor încă din prima săptămână a lunii pentru că le susţine obiectivele financiare, dar mai pot câştiga şi din acțiuni speculative până pe 24 februarie.

Sănătatea Taurului este mult mai bună decât în celelalte săptămâni și poate fi îmbunătățită, în continuare, prin participarea la diverse programe de sănătate. Un pahar de suc de portocale sau un pahar de suc de lămâie în fiecare zi, timp de o lună, va aduce organismului lor numai beneficii. De asemenea, puţină mişcare nu strică, un abonament la o sală de fitness, alături de o dietă personalizată, vor contribui din plin la sănătatea lor.

Horoscop săptămânal Gemeni. Previziunile Minervei pentru nativii Gemeni pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua. Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni brusc, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

Apoi, vor răspunde la mesaje şi vor da mesaje, dar să fie atenţi cui, pentru că unul dintre ele pare să fie foarte important pentru ei și ajunge exact acolo unde nu vor, în mesageria unor baieti buni. Să nu uite că vorba dulce mult aduce. Toată săptămâna se vor mobiliza alături de prieteni, să rezolve anumite probleme.

Au idei care se pot fructifica și vor primi aplauze la scenă deschisă. Dacă îşi ascultă intuiţia, totul va merge strună!

Relaţional lucrurile sunt mai bune decât am crede. Au avut parte de multe activități plăcute în ultimul vreme și par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita pe 19, 20 și 21 februarie. Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat și să fi fost romantici, în general. Indiferent dacă aceste eforturi au condus la relații de lungă durată, sufletul lor este pur și simplu hrănit din aceste bucurii mărunte.

Această perioadă bună va dura până pe 24 februarie. Ar fi bine să-şi concentreze atenția asupra jocului decât să lucreze, pentru că în perioada care urmează se vor concentra asupra altor domenii. Vor simţi o dorinţă acută de a reveni la rădăcini, în acest timp. Dacă există cineva din trecut, cu care sunt în legătură, să-i contacteze, deoarece îi așteaptă!

Adesea, oamenii deosebiţi din viața noastră sunt o legătură în sens karmic și se pot bucura acum de o reconectare cu karma lor. În plus, este un moment excelent să se concentreze asupra problemelor personale, mai ales pe 23 și 24 februarie.

Vor fi deosebit de bucuroşi să facă ceva pentru familia lor și, în general, să le arate nu doar să le spună, iubirea. Dacă există spații în casa pe care doresc să le renoveze, săptămâna aceasta să o facă, să-şi asculte imboldul interior!

Când vine vorba despre locul de muncă mă întreb dacă sunt capabili să ducă la capăt pariul profesional. Pentru că şi-au pus în cap să demonstreze de ce sunt capabili şi cum crativitatea lor este proverbială, sunt convinsă că vor face faţă provocărilor – 22, 23, 24 februarie.

Chiar dacă nu intră în detalii, faptul că au curajul să se implice le-ar putea oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţe fericite îi aduc câteva zile fantastice în prima decadă a lunii. Dacă îi deranjează ceva la locul de muncă, este comunicarea alambicată, nu le place nici ermetismul, nici secretele pe şoptite şi nici vorbele spuse pe jumătate – 19, 20 februarie.

De pe la mijlocul săptămânii,– 23 și 24 februarie – zilele le vor fi marcate de o explozie de creativitate în echipă cu un coleg, numai bine să fie remarcaţi de şefi şi să fie invitaţi să li se alăture la o partidă de tenis sau de vânătoare. Foarte bine, dar să nu li se urce la cap, cum se mai întâmplă.

Financiar situația Gemenilor este dirijată de diferitele aspecte ale Lunii. Banii provin dintr-o varietate de surse și sunt cheltuţi pe lucruri de care au nevoie, de astă dată. Competențele lor financiare sunt excelente și, dacă îşi propun, vor fi implicaţi în multe acțiuni financiare. Totuşi să fie atenţi, deoarece, partenerii lor par să fie o piedică pentru ei deoarece vor încerca să stopeze cheltuielile excesive.

Cei care lucrează în domeniul media sau în televiziune pot fi cooptaţi în proiecte de anvergură, altele decât cele cu care s-au obişnuit, ceea ce le va ridica statutul financiar unde nici nu se gândesc. În sfârşit, venirea pe lumea a unui copil le poate spori soldul bancar.

Ca sănătate este posibil să îşi dorească să abandoneze stilul de viaţă de până atunci şi să îşi dorească ceva nou. Să nu facă pasul până nu discută cu un nutriţionist şi cu un antrenor de sală. Apoi, dacă se simt obosiţi, asta se datorează nu nopţilor pierdute, ci faptului că nu au un program de odihnă adecvat. Ceaiuri de plante.

Horoscop săptămânal Rac. Previziunile Minervei pentru nativii Rac pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018.

Pentru Rac săptămâna va fi una interesantă, axată pe noi realizări. Problemele care vor fi pe agenda lor, le va aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare sunt toate pe masa de lucru a acestor nativi. Acest lucru nu înseamnă, că ei nu vor face nimic.

Pot face greșeli, unele chiar grosolane, dar pentru a face acest lucru ar trebui să facă eforturi serioase. În general vorbim despre o săptămână care le va permite să meargă mai departe. Pentru unii acest lucru ar putea însemna un nou loc de muncă, alții vor lua marele pas și vor decide să se căsătorească, în timp ce alții vor trebui să se gândească la marele salt final în eternitate.

În orice caz, vor ajunge la sfârșitul săptămânii și nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă rezultatul nu este cel așteptat sau că lucrurile au evoluat altfel decât și-ar fi dorit nativul Rac. Pentru ei, săptămâna aduce, tradițional, multe aspecte surprinzătoare, iar din această privință este important să nu uităm opoziția lui Saturn.

Dacă poziția unor Raci este fragilă, dacă își pierd încrederea în sine și încep să oscileze între a face și a nu face, în timp își pot provoca adevărate probleme. Nu pot controla situațiile ci vor fi controlate de ele. Astral li se cere să permită lucrurilor să se întâmple și să sperăm că vor fi dintre cele mai bune.

Relaţional este posibil să se fi extins fizic şi numeric familia într-un fel sau altul – investiții în imobiliare, renovarea casei sau îmbunătăţirea relațiilor cu familia. Săptămâna aceasta semnifică pentru ei bucuria culesului, satisfacţiile aduse de roadele muncii lor, aprecierea spațiului primitor pe care l-au creat pentru ei și pentru cei dragi.

După 20 februarie, să lase alte preocupări și să se bucure de viaţă deoarece perspectiva distracţiei și a bucuriei este extraordinară. Dacă sunt singuri ar putea întâlni pe cineva în a doua jumătate până la sfârșitul acestei săptămâni, deci atenție la zilele de 23,24,25 februarie, chiar dacă nu se pune problema unei relaţii serioase, este totuşi o aventură necesară!

Dacă sunt însă deja un cuplu, acesta este momentul perfect pentru a se distra alături de partenerul lor. Până la 24 februarie ar putea să se angajeze în conversații ușoare și idealiste. Este o perioadă numai bună pentru a avea o conversație deschisă și onestă cu partenerul lor. Deoarece Venus este exponenta compasiunii și a înțelegerii, să fie atenţi la tendinţa unora de a-i compromite.

Abilitățile lor de comunicare vor fi de dimensiuni cosmice aşa că să aibă încredere în judecata lor și adevărul pe care îl susţin.
Din punct de vedere profesional pot spune că nu vor avea parte de probleme foarte mari. Evoluția carierei lor depinde foarte mult de relațiile sociale și de firma sau instituția în care lucrează.

Acum, prietenii le pot fi de mare ajutor. Iau decizii dintre cele mai ciudate, uneori chiar și contrar celor din jurul lor pe 19, 20 și 21 februarie. Unii îi vor sprijini, alții nu, dar oricum, nu vor rămâne singuri. Însă mie mi se pare logic să își asume riscuri, deoarece există o mare probabilitate să își găsească un nou loc de muncă sau de a-și crește mod semnificativ venitul pe 23 sau 24 februarie.

Pentru persoanele care lucrează pentru ei înșiși, săptămâna va fi interesantă, pentru că la un moment dat, probabil la începutul ei, li se va oferit un proiect extrem de interesant, de. Dacă nu se întâmplă așa, să nu intre în panică. Să acționeze conform propriilor planuri și să nu asculte pe nimeni când întâmpină dificultăți.

Vor avea rezultatul dorit prin propriile forțe. În ce priveşte perspectivele financiare ale Racului, este de subliniat că se vor confrunta cu modificări pe termen lung pe 23 sau 24 februarie, deoarece vor exista schimbări majore în strategia lor financiară precum și în relaţiile cu persoanele implicate în investițiile lor.

Finanțele se vor îmbunătăți uşor spre sfârşitul săptămânii. Veniturile lor vor fi suplimentate de cele ale partenerului dar și de cele ale prietenilor.

Conștientizarea faptului că problemele lor de sănătate țin de sedentarism, nu ar strica un abonament la o sală de fitness și chiar câteva discuții cu un psiholog i-ar ajutra să își revină, bineînțeles cei care au nevoie. Atenția îi poate ajuta să rămână calmi și răbdători.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com