Se impune sau nu din nou stare de urgență? Nelu Tătaru a făcut precizări

Ministrul Sănătății a făcut precizări despre intrarea din nou a României în stare de urgență ca urmare a creșterii numărului de infectați cu noul coronavirus. Ce a declarat, așadar, Nelu Tătaru despre această posibilitate?

Ministrul Sănătății a făcut precizări în legătură cu reinstituirea stării de urgență

Nelu Tătaru a făcut din nou precizări pe marginea acestui subiect dat fiind faptul că România se confruntă cu o creștere semnificativă a numărului de căzuri de infectare cu noul coronavirus. Ministrul Sănătății a dat asigurări, însă, că în momentul actual nu este o măsură de luat în calcul. „Am mai discutat acest lucru, în acest moment nu se impune”, a răspuns Nelu Tătaru, întrebat despre posibilitatea reinstituirii stării de urgență, anul acesta, în acest sezon estival.

„Vedem evoluția ulterioră și mă repet, la propunerea INSP, Ministerul Sănătății, CNSU, propunere către președintele României, este atributul președintelui României, dar într-un context care în acest moment nu face…”, a spus ministrul Sănătății.

Anterior, Nelu Tătaru declarase că va face o propunere spre starea de urgență

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com