SE ÎNCHID STAȚIUNILE DE PE LITORALUL ROMÂNESC?! ANUNȚUL CRUNT FĂCUT DE GUVERN

Pandemia de coronavirus din România se află într-un ritm galopant, astfel că stațiunile de pe litoralul românesc sunt în mare pericol. Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă și susține că atât Vama Veche, dar și alte zouă zone de la malul mării pot deveni, în curând, focare.

a

În ultimele două weekenduri, turiștii nu au mai ținut cont de nimic și au dat buzna pe litoralul românesc. În total, nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de persoane au ajuns la malul mării, iar autorităților le-a fost extrem de greu să gestioneze această situație.

Nelu Tătaru a vorbit despre situația de pe litoral, spunând că este posibil ca Vama Veche, dar și alte două locuri de la malul mării să devină focare de coronavirus din cauza ritmului galopant al pandemiei și din cauza faptului că turiștii nu respectă distanțarea socială și normele impuse de autorități.

„Există posibilitatea ca Vama Veche și alte zone de pe litoral să devină focare. În următoarele trei luni vom avea o mare aglomerare în Constanța și tot ce se înseamnă litoral.

Trebuie să gestionăm nu neapărat Constanța, cât tot ce se întâmplă în acest sezon estival. Chiar dacă nu mai există cadru legislativ pentru perioada imediat următoare, turiștii trebuie să respecte aceleași reguli. Cei care sunt asimptomatici sau care cer externarea să meargă în izolare voluntară măcar 14 zile. Cei care se simt rău să se prezinte la unitățile de primiri urgențe, să evalueze starea de sănătate”, a spus Nelu Tătaru.

România, pe locul 1 în Europa la numărul de cazuri din ultimele 24 de ore

Ieri, în România s-au înregistrat 555 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, ceea ce ne plasează pe primul loc în Europa la capitolul infectare în 24 de ore. Situația numărului de infectări în țările din UE, în ultimele 24 de ore:

România – 555 cazuri

Franța – 475 de cazuri

Germania – 391 de cazuri

Spania – 341 de cazuri

Belgia – 220 de cazuri

Italia – 137 de cazuri

Austria – 89 de cazuri

Elveția 54 de cazuri

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com