SE ÎNFIRIPĂ CEVA ÎNTRE JADOR ȘI SIMONA HAPCIUC DE LA SURVIVOR? CINE I-A DAT DE GOL PE CEI DOI CONCURENȚI

Se înfiripă ceva între Jador și Simona Hapciuc de la Survivor? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor. Ei bine, câteva persoane din anturajul artistului preconizează că cei doi vor forma cât de curând un cuplu.

a

Bianca Comănici, de la Puterea Dragostei, a fost prima persoană care l-a dat de gol pe artist. Tânăra a mărturisit că îl cunoaște bine pe Jador și că acesta o să-și îndrepte atenția către Simona, deoarece este genul lui de femeie.

Jador și Simona se tachinează mereu în cadrul show-ului, iar până la iubire… cine știe? Poate fi doar un pas.

”Îl cunosc bine pe Jador, și știu că, la un moment dat, se va apropia mai mult de o față. Știu și de cine i-ar plăcea, cine este genul lui. Am văzut că s-a vehiculat că s-a uitat la o războinică sau că ar fi atras de Alexandra Stan. Vă spun eu că nu este așa. Jador va fi apropiat de Simona Hapciuc, ea este genul de femeie de care să fie el captivat”, a declarat Bianca Comănici, într-o intervenție live, la WOWbiz.

Un alt prieten de-al lui Jador este de părere că, într-un final, artistul va fi cucerit iremediabil de colega lui.

”Lui îi place să fie șeful într-o relație, dar am văzut că nici cu ea nu îi merge. O va da pe brazdă într-un final, în cazul în care va fi hotărât să facă acest lucru. Jador este imprevizibil”, a declarat un prieten de-al lui Jador.

Jador nu și-a uitat prima iubire

Prima iubire nu se uită niciodată! Iar Jador știe acest lucru. În ciuda faptului că a încercat să își găsească sufletul-pereche, artistul nu poate să o uite pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. 

Georgiana i-a fost alături la bine și la greu, iar Jador nu a reușit să treacă peste relația cu ea. Artistul a recunoscut că i-a greșit tinerei, în nenumărate rânduri, și ar da orice să îndrepte lucrurile. De altfel, Jador a acceptat să participe la Survivor ca să o uite pe Georgiana.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com