Se instalează frigul în România! Directorul ANM anunță temperaturi de -8 grade Celsius

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii. Frigul se va instala în toată țara și în zonele zone se vor înregistra temperaturi de până la minus 9 grade Celsius. Vremea trece de la o extremă la alta, și ar trebui să ne obișnuim cu aceste fluctuații, spun specialiștii. Iată ce anunță ANM pentru următoarea perioadă!

a

Vremea se schimbă radical! Frig în toată țara

Joi și vineri ne-am bucurat de temperaturi ridicate, de o vreme ca de vară, cu aer cald și cer senin, însă în următoarele zile vremea de schimbă radical. Prima zi răcoroasă este sâmbătă, 6 noiembrie, iar meteorologii anunță că și celelalte vor fi în aceeași manieră. Temperaturile vor scădea până la minus 8 grade Celsius în unele zone ale țării.

Duminică, 7 noiembrie, temperaturile se vor situa între 10-17 grade Celsius în cea mai mare parte a țării. În cursul zilei de luni se va înregistra o ușoară creștere până la 20 de grade Celsius, însă de marți se va răci din nou până la valori de 7-11-12 grade Celsius în partea de vest-sud-vest-sud a țării, chiar 8-9-10 grade în București.

Scăderea valorilor de temperatură va fi determinată de o masă de aer rece care va traversa țara noastră în cursul săptămânii viitoare. Directorul ANM spune că temperaturile înregistrate vor fi normale pentru această perioadă a anului.

Minimele vor coborî până la temperaturi de minus 7, minus 8 grade Celsius, în depresiunile din zona de est a Transilvaniei.

Până la finalul lunii noiembrie ar trebui să ne așteptăm să mai fie alternanțe de zile călduroase urmate de perioade mai reci, spune directorul ANM.

Când vin ninsorile în România

În ultimii ani am avut parte de ierni blânde, în care ninsorile și viscolul s-au manifestat îndeosebi în a doua parte a iernii, înspre primăvară. De data aceasta, directorul Administrației Naționale de Meteorologie anunță că în următoarea perioadă vor fi episoade de iarnă autentică.

Elena Mateescu a declarat la Digi 24 că este prematur ca meteorologii să se pronunțe cum va fi iarna 2021-2022.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com