Se întâmplă mâine, 6 iunie 2018, din punct de vedere numerologic. Nu face asta când te trezești dacă vrei să-ți fie bine

Cifra zilei de 6 iunie 2018 este 5. Cifra se obține adunând toate cifrele care compun data zilei despre care facem refeire.

Astfel 6 + 6 + 2 + 1 + 8 = 23, iar 2 + 3 = 5. (06.06.2018). Iată care sunt valențele pozitive și negative ale acestei cifre!

Cifra zilei de 6 iunie 2018

Persoanele care sunt în funcții de conducere sunt încurajate ca astăzi să se exprime liber. Opinia lor va fi validată de unde nu se așteaptă. Pot avea loc tot felul de situații benefice din punct de vedere profesional.

Sunt încurajați oamenii independenți, oamenii care vor să procedeze corect. Astăzi cei care sunt puși pe șiretlicuri nu prea au sorți de izbândă. Aceste persoane nu recunosc autoritatea nimănui, ci încearcă ele să devină autoritare.

Sunt încurajate călătoriile și tranzacțiile bancare. Sunt încurajați oamenii care știu că trebuie să pornească într-un voiaj de afaceri.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Este ziua în care totul se poate schimba într-o secundă. Persoanele generoase sunt încurajate să facă pași importanți mai ales din punct de vedere sentimental.

Persoanele care au cifra destinului 5 au o atitudine unică față de schimbări. Le place să întoarcă situația pe toate părțile.

Mercur în cuadrat cu Neptun, pe 6 iunie. Minerva: „Va fi tensiune!”

Cifra 5 are și conotații negative. Plictiseala poate răsturna proiectele azi, căci poate fi o zi banală din multe puncte de vedere. Persoanele care nu acționează de la prima oră a zilei nu mai reușesc să definitiveze niciun proiect.

Firea imprevizibilă a anumitor persoane poate răsturna concepte prin felul în care se manifestă. Pot apărea certuri de la nimicuri.

E nevoie de constanță și de predictibilitate într-o zi marcată de cifra 5. Este o zi caracterizată de decizii care trebuie luată în urma unor informări serioase, poate chiar extrem de severe pe alocuri, mai ales unde e vorba de lege.

Scurt pe doi, e o zi în care faptele și nu vorbele contează cel mai mult. Este indicat să facem alegeri doar în cunoștință de cauză.

sursa:teotrandafir.ro

Conexiunea minte-corp este mai puternică decât credeți: modul în care creierul și funcțiile corpului se influențează reciproc

Legătura dintre trup și minte este evidentă. S-ar putea să fiți uimiți de cât de puternică este această legătură și de modul în care gândurile noastre afectează sănătatea noastră, chiar depresia și legăturile cu stresul.

Studiile arată că stresul sau depresia ne pot schimba fizic, chiar și funcția organelor! Peter L. Strick, dr. Thomas Detre, președinte al Departamentului de Neurobiologie și director științific al Institutului Brain al Universității din Pittsburgh, a declarat,
“Rezultatele noastre s-au dovedit a fi mult mai complexe si mai interesante decat ne-am imaginat inainte de a incepe acest studiu.”
Este mai simplu să înțelegi decât crezi.
Mijloacele suprarenale, glandele care sunt situate deasupra fiecărui rinichi, sunt responsabile pentru reglarea și răspunsul stresului. Au fost găsite căi neurale care leagă această regiune de cortexul cerebral. Această descoperire înseamnă că mintea nu poate influența doar funcția organelor, ci poate fi influențată și de funcția organelor. Și asta nu este totul, există mai mult de câteva dintre aceste căi neurale. De fapt, oamenii de stiinta au fost deranjati de numarul de conexiuni intre functiile creierului si ale corpului.

Pentru a găsi aceste rezultate, Strick și colegii săi au efectuat experimente folosind metoda de urmărire și virusul rabiei. Rezultatele au relevat lanțuri lungi de conexiuni neuronale, multe dintre ele provocând din zona cortexului cerebral care guvernează funcția motorie, împreună cu cunoașterea – ambele zone au conexiuni frecvente.
Poate nu pare o descoperire atât de importantă, dar contează mai mult decât credeți.
Luați în considerare faptul că ați fost insultat de cineva. Ce aţi face? Cei mai mulți oameni sunt capabili să facă o revenire reușită sau pur și simplu să ignore insultele. Fără conexiuni în zonele cognitive, răspunsul “luptă sau zbor” poate fi singura opțiune. Cu legături neurale între cortexul cerebral și medulla suprarenală, aveți opțiuni stabile, fără a fi nevoie să fugi sau să începeți o luptă. Sunteți mai bine pregătiți pentru a răspunde situațiilor din viața de zi cu zi.

În ceea ce privește zonele motorii ale cortexului cerebral, conexiunea înseamnă mișcare adecvată. A fi capabil să danseze și să facă exerciții face legături între mișcările corpului central și ușurarea stresului. Acesta este motivul pentru care Yoga și Pilates sunt atât de importante pentru minte, cât și pentru corp – fără a menționa aspectul spiritual. Dansul și exercițiile necesită flexibilitate, aliniere și coordonare. Pune toate acestea împreună și conexiunea este evidentă.
Legătura dintre minte și corp și sănătatea mintală
Studiile post-traumatice de stres au arătat că aceste conexiuni sunt responsabile pentru rezolvarea conflictelor și erorilor. De exemplu, doar gândirea despre evenimente negative și emoții din trecut trimite semnale de stres către medulla suprarenală. Ați avut vreodată senzația de rău la stomac? Da, este dovada influenței și a conexiunii, care poate fi văzută în cei care suferă de stres post-traumatic.
Legăturile dintre cortexul cerebral și medulla suprarenală au fost, de asemenea, observate în cazul depresiei bipolare. Imaginează-ți asta.
Dr. Strick spune,
“Un mod de a rezuma rezultatele noastre este ca am descoperit conexiunea dintre stres si depresie.”
Deci, în concluzie, suntem creaturi mult mai complexe decât ne-am imaginat vreodată – stresul și depresia ar putea să nu fie legate de legăturile rupte, ci de rezultatele unor modele de conexiuni greșite. Cât de minunat este asta?
Cred că acesta este doar începutul descoperirii legăturilor dintre trup și minte. Te face chiar să te întrebi dacă există mai multe idei despre “suflet”. Putem chiar să începem să vedem meditaţia într-o lumină diferită pentru că ne conduce într-un teren ciudat și ne oferă ocazia să experimentăm iluminarea. Simțim căldura gândirii în fiecare fibră a ființei noastre fizice. Deci, care este cheia acestei existențe misterioase a noastră?

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com