AD

ACTUALITATE

Se strică vremea în România!

todaynoiembrie 29, 2022 6

Background
share close
AD
AD

Meteorologii de la ANM au realizat prognoza meteo pentru următoarele 30 de zile. Vremea se răcește dramatic în perioada care urmează și sunt șanse să avem sărbători cu zăpadă.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și sudestice, dar și deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nord-estice, dar și mai ridicate în vest, nord-vest și centru, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice și local în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Săptămâna 19.12.2022 – 26.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com