AD

ACTUALITATE

Se supendă plata parcării în Mamaia şi Constanța pe timpul nopții. Între ce ore este valabilă decizia

todayiulie 26, 2022 7

Background
share close
AD
AD

Taxa de parcare din Mamaia, unul dintre motivele care au pus turiștii pe fugă, a fost suspendată, între anumite ore. Și pentru Constanța a fost luată aceeași decizie.

Astfel, Consiliul Local Constanța a decis ca plata parcării în Mamaia şi Constanța să fie suspendată în intervalul orar 19.00 – 09.00.

Acest lucru va fi valabil până pe 31.12.2022. Măsura se va aplica abia când va trimite avizul favorabil Prefectura Constanța.

Amintim că taxa de parcare în Mamaia era 96 de lei pe zi. Saptămâna trecuta consiliul local a suspus la vor un proiect care prevedea ca în intervalul orar 22.00 – 08.00 parcarea să fie gratuită în staţiunea Mamaia.

“Se aprobă suspendarea obligativităţii tarifului de parcare din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia, zilnic, între orele 20 – 08.00, pânâ la 31 decembrie 2022, inclusiv”, se arăta în textul proiectului. 

Proiectul nu a fost aprobat. 

Sursa: https://stirileprotv.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com