AD

ACTUALITATE

Se taie aceste pensii! În curând se dă legea. Au depus-o deja la Parlament

todayaprilie 10, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Un nou proiect legislativ propune impozitarea severă a pensiilor speciale și a fost deja înregistrat la Senat. Se taie aceste pensii? Află mai jos.

Se taie aceste pensii! În curând se dă legea. Au depus-o deja la Parlament

Acest proiect are drept țintă modificarea Codului fiscal pentru a impozita mai mult pensiile speciale. Trebuie menționat faptul că proiectul a prevăzut ca unele venituri din pensii și indemnizații pentru limită de vârstă nu trebuie impozitate. Acestea trebuie totuși să se situeze sub plafonul de 2.000 lei.

Dacă o sumă depășește 2.001 lei, cota de impozitare este de 10% sau de 90% depinzând de câțiva factori. De altfel, acel impozit se va aplica la partea care depășește suma de 2.000 lei.

Pragul special de impunere va fi de 5 indemnizații sociale pentru pensionari ajungând la 3.520 lei. Mai există cel puțin două proiecte asemănătoare care au vizat impozitarea pensia specială care sunt deja în dezbateri în Parlament.

Aceste proiecte au trecut deja de Senat în anul 2019 și în acest moment se așteaptă decizia finală. Dacă se taie aceste pensii sau nu, vom afla în curând.

sursa : huff.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com