Se termină telenovela de la Acces Direct! Vulpița se întoarce la Blăgești

Se pare că telenovela de la Acces Direct se va termina mai repede decât credeam! Veronica Vulpița își face bagajele și pleacă înapoi la Blăgești! Tânăra a anunțat-o pe Mirela Vaida că nu mai vrea să continue mariajul cu Viorel, așa că se va întoarce în satul natal și pe el îl va lăsa în apartamentul din București.

Se termină telenovela de la Acces Direct! Vulpița se întoarce la Blăgești

Vulpița s-a săturat să fie vedetă și vrea să se întoarcă acasă, unde se pare că și-a găsit pe altcineva, un alt bărbat alături de care vrea să înceapă o nouă viață. Bărbatul alături de care Veronica vrea să își refacă viața se numește Vasile și are doi copii dintr-o altă relație. Deși Veronica nu a vrut să recunoască legătura dintre ea și Vasile, se pare că Mirela Vaida a aflat totul!

În redacția Acces direct ar fi sunat fosta iubită a lui Vasile, care a povestit totul: bărbatul vrea să se însoare cu Veronica și să își crească fetițele alături de ea. Vulpița nu a vrut să recunoască sub nicio formă relația cu Vasile: „Nu este același Vasile. Nu pot să dau numele lui. E mai tânăr ca Viorel”, a spus Veronica.

Prezentatoarea Acces Direct a încercat să o convingă să se întoarcă din drum.„După atâtea luni… (…) Veronica, ești un trofeu pentru orice bărbat. Nu mai ești aceeași Veronica. Nimeni nu știe dacă tu vei avea o viață lungă și fericită cu băiatul ăla din Blăgești. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii închiși în fața oricăruia. Poate și nevoia de afecțiune. Gândește-te bine”, i-a spus Mirela Veronicăi.

Veronica însă este foarte hotărâtă și nu mai are de gând să mai petreacă nicio clipă alături de Viorel, la București. Dacă ease va țien de cuvânt, sunt slabe șanse ca toată această telenovelă de la Antena 1 să se sfârșească mai repede decât ne așteaptam.

Sursa: huff.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com