Se transmite sau nu coronavirusul pe pachete, colete si scrisori? „Aruncati-le cat mai repede!” Raspunsul dat de un expert

Una dintre intrebarile puse de milioane de oameni se refera la posibilitatea contaminarii indirecte cu coronavirus de pe pachete, colete, obiecte sau scrisori.

Dr. Perpetua Emeagi, lector de Anatomie si Stiinte Biologice la Hope University din Liverpool, spune ca ‘destinatarii’ ar face bine sa scape cat mai repede de ambalajele pachetelor, de colete si de scrisorile pe care le primesc. Intr-un interviu acordat Daily Express, Dr. Emeagi sugereaza ca oamenii ar trebui sa-si ia toate masuripe de precautie posibile in timpul pandemiei.

„Pur si simplu nu stii pe unde a trecut coletul sau scrisoarea, nu cunosti cu cine a intrat in contact pana sa ajunga la tine. Desi pare improbabil, e posibil sa te infectezi. Scrisorile sunt subestimate in calitate de purtatori, desi n-ar trebui. E o invitatie deschisa la contaminare”, a spus medicul.

In ciuda masurilor sporite de igiena anuntate de autoritati, Emeagi spune ca oamenii ar trebui sa scape rapid de scrisori sau ambalaje, apoi sa se spele timp de 20 de secunde pentru a se decontamina.

Sursa: sport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com