Șeful ASF, anunț important pentru români: Cât costă RCA-ul acum dupa falimentul EUROINS

Șeful ASF, Nicu Marcu, a anunțat că, după audierile din Parlament, s-a decis plafonarea prețului polițelor RCA.

a

”Prețul polițelor de asigurare nu o să crească în urma acestei acestui faliment, pentru că deja luăm niște măsuri cu privire la proiectul de hotărâre de Guvern pe care l-am înaintat Ministerului de Finanțe, astfel încât tarifele practicate de către asigurători, nu tarifele de referință, să rămână cele din 2022.

Deci efectul pe următoarele șase luni, până când dispare efectul ieșirii Euroins din piață, se dispersează la celelalte companii.

Această piață, în comparație cu alte piețe din lume, din Europa și internațional, într-adevăr, este dominată de RCA, o chestiune în anomalie pentru piața din România, pentru că, în general, companiile de asigurări, cele solide, se bazează pe alte categorii de asigurări, nu pe cele RCA.

Prin proiectul de hotărâre de guvern avem niște compensații.

Noi reglementăm de așa natură încât companiile de asigurări aflate în piață acum să nu piardă, astfel încât să poată să susțină în perioada următoare cota de RCA care se va repartiza”, a declarat șeful ASF, Nicu Marcu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com