ȘEFUL CLANULUI SPORTIVILOR L-A AMENINȚAT PE NELSON MONDIALU: “ÎL BAT, NU VORBESC EU DE NEVASTA LUI”. CE DECLARAȚII ACIDE I-A TRANSMIS INTERLOPUL CLUJEAN LUI MIRCEA NEBUNU

Puțin a lipsit ca în lumea interlopă să izbucnească un scandal monstruos… Șeful clanului Sportivilor l-a amenințat cu bătaia pe Nelson Mondialu, după ce acesta din urmă l-a fi vorbit de rău în timpul unei discuții pe care a avut-o cu Sorin Udrea, cunoscut drept “Stăpânul Timișoarei”. Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, însă, unii dintre susținătorii interlopului clujean au observat că atât declarațiile sale acide, cât și mărturiile rivalului său din București, Mircea Nebunu, au dispărut de pe social media.

a

Șeful clanului Sportivilor l-a amenințat pe Nelson Mondialu

Mircea Nebunu a fost atât de revoltat și furios, încât a declarat public la acea vreme că îl va snopi pe Nelson Modialu, chiar dacă ar trebui să plătească cu închisoarea pentru asta. El a precizat că nu se teme de pușcărie, pentru că știe foarte bine acea lume.

“Vine cu bastonul ăla și cu costumul împrumutat. E șeful live-urilor, să-și vadă de treaba lui, de familia lui, de copiii lui. Păi dacă și «Nenson» ăsta, Mondialu, mă vorbește… ce să mai zic de toți. El e mă, am filmarea, uite acum mi-au pus ăștia filmarea. «Delson»… «Nenson», cum îl cheamă, mă, pe ăsta?… Nelson! M-a înnebunit de nervi, nu mai pot de nervi! Vorbește lumea de mine, au înnebunit ăștia toți! Bătea apropouri cu Udrea ăla de la Timișoara, se contrau unii cu alții pe Facebook. Că:«Dom’le că ăla nu știe să vorbească limba română… să se ducă la școală»… numai în mine bătea, am filmarea. Și el n-are nici dinți în gură… Păi du-te, măi, tătuțule, că tu n-ai clase câte am eu. Du-te măi, «Nelsole» la școală, mânca-ți-aș inimoara ta, să fii sănătos…”, a spus nemulțumit liderul clanului Sportivilor într-un live transmis pe Facebook.

În timpul declarațiilor, Mircea Nebunu a subliniat că el o respectă pe soția lui Nelson Mondialu și copiii săi: “Nu ți-e rușine, bătrânule, eu nu te-am deranjat, te-am respectat, dar până la urmă îmi vine nebuneala. Îmi venea nebuneala, îmi venea să mă urc în mașină și să mă duc acasă la el. Până la urmă îl bat! Îl bat pe unul dintre ăștia și gata, mă duc la pușcărie… Mă duc unde mi-e locul, acolo! Da-mi iubesc prea mult fata și familia, nevasta și frații… Ce-aveți mă, vreți ceva, veniți încoace că vă aștept unde vrea inima voastră. Nu vorbesc eu de nevasta lui, de copiii lui, îi respect. E bătrân, e alea, dar vezi-ți mă de treaba ta… Ăla, Udrea de la Timișoara, nu-i zice nimic. Bă frate, a băut cu mine, a mâncat și mă vorbește pe la spate… Eu îi respect, toate clanurile, m-am certat cu ei, ne-am bătut, suntem frați, nu facem d-astea, discuții…”.

Amenințările lui Nelson Mondialu la adresa lui Mircea Nebunu

Nelson Mondialu nu a lăsat să treacă mult timp de la afirmațiile temutului interlop din București și i-a transmis următoarele: Cine e ăla mă? «Caca Nebunu’»? N-am auzit de «Caca Nebunu» în viața mea, cine e ăla, de unde a apărut? Ăsta nu e nume de reținut ca Nelson Mondialu! Oameni care vor să-și fac reclamă pe spatele meu. Și mă mai și amenință! Băăă, alo, stai cuminte, că nu-s lăutar! Sau vrei să-mi iei și mie drepturi de autor? Vezi că ai vreo trei dosare penale. Nu știi de ele, îți spun eu, pentru că Nelson e Siguranța! Oi fi și tu vreo personalitate. De unde ești, din București sau de lângă București! Oi fi și tu acolo, în clanul vostru, n-am eu treabă, vezi-ți de treabă… Păi tu, la vârsta mea, o să umbli târâș, la câte nenorociri faci!.

În prezent, interlopul clujean își continuă seria vlogurilor pe canalul lui de YouTube; clipul de mai jos a fost publicat chiar astăzi.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com