Selly pleacă de la Prima TV: „nu mă regăseam în format”

Andrei Șelaru cunoscut sub numele de Selly pleacă de la Prima TV, după trei luni în care a prezentat și moderat Selly Show. Ultima ediție a emisiunii vloggerului a fost pe 18 martie.

a

Selly renunță la proiectul de pe Prima TV

Trei luni a stat Selly la Prima Tv, unde a prezentat emisiunea Selly Show. Vloggerul a declarat pentru Libertatea că a renunțat la proiect și că decizia i-a aparținut în totalitate.

El a negat că această plecare ar avea legătură cu scandalul de acum o lună, izbucnit după petrecerea de ziua lui de naștere. Selly a fost amendat atunci pentru nerespectarea restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

Vloggerul a declarat pentru Libertatea că nu se regăsește în televiziune și că locul lui este în online, acolo unde și-a început cariera.

„A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online”, acolo este locul meu, a declarat Andrei Șelaru.

Emisiunea lui Selly a început în decembrie anul trecut și a fost difuzată atât la tv, pe Prima Tv, cât și în online. Selly a avut tot felul de invitați, cu care a abordat numeroase subiecte de actualitate.

După trei luni la cârma emisiunii, tânărul vlogger cu trei milioane de abonați pe canalul de Youtube a decis că e mai bine pentru el să continue munca în online. Reprezentanții Prima TV au confirmat încheierea proiectului de comun acord.

„Selly Show a fost unul dintre produsele media pe care Prima TV a pariat încă din decembrie 2020. Apreciem colaborarea cu Selly și profesionalismul de care acesta a dat dovada și înțelegem nevoia lui de a fi mai aproape de publicul său din zona de online”, a transmis Prima TV pentru Liberatatea.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, care s-a implicat în numeroase campanii umanitare și nu numai.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com