Șerban Huidu, scandal de proporții în avion! Motivul: un pasager nu purta corect masca: ”Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”

Șerban Huidu, scandal de proporții în avion! Motivul: un pasager nu purta corect masca! Prezentatorul TV a răbufnit la întorcerea din Grecia! 

a

Ghinioanele se țin lanț de Șerban Huidu! În urmă cu două zile, la întoarcerea în România din Grecia, prezentatorul TV a pornit un scandal de proporții în avionul în care se afla, potrivit mediasud.ro. În momentul în care a văzut că mai multe persoane care nu purtau corect masca de protecție urmau să se îmbarce, omul de televiziune a răbufnit!

Șerban Huidu, scandal de proporții în avion

Enervat la culme de această situație, Șerban Huidu a început să urle din celălalt capăt al avionului: ”Vă puneți masca, ACUM!”, a strigat el. Și cum oamenii din jur au comentat imediat, înainte de a spune orice, prezentatorul TV a urlat la ei fără nicio legătură cu situația dată.

Motivul: un pasager nu purta corect masca

”Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”, a zis el. Șerban, ai uitat că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg? De ce spunem asta? Simplu! După ce a spus de accidentul pe care l-a produs, o persoană din jurul lui a strigat: ”Nu a fost un accident, a fost o realitate!”.

În urmă cu nouă ani, Șerban Huidu a fost implicat într-un grav accident, după ce a intrat pe contrasens și a luat viața a trei persoane. Din cauza faptului că nu a plătit pentru faptele sale, oamenii îl trag de fiecare dată aspru la răspundere.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com