SERGHEI MIZIL, IMPRESIONAT DE „APTITUDINILE” FOSTEI CONCURENTE DE LA IUMOR. BIA KHALIFA: „EU M-AM ÎNDRĂGOSTIT DE TINE”

Bia Khalifa l-a impresionat pe Serghei Mizil cu „talentul” ei în bucătărie și nu numai. Afaceristul a fost de-a dreptul răvăștit de formele apetisante ale fostei concurente de la iUmor și a făcut glume cu ea, dar și pe seama ei, în stilul caracteristic. 

Noua senzație a internetului, Bia Khalifa, a vrut să-l dea pe spate pe celebrul afacerist cu o mâncare preparată chiar cu mânuțele ei. Însă, pentru a avea „șansa” să poată gusta din ceea ce a gătit Bia Khalifa, Serghei Mizil a fost supus unui test de cultură generală. Căci, vorba aceea, blonda nu se încurcă decât cu bărbați potenți.

Vrăjită de intelectul omului de afaceri, dar și de charisma acestuia Bia Khalifa a uitat de „scopul principal” al întâlnirii și brusc, s-a îndrăgostit.

„Serghei este ceva special pentru mine. Nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul cu el. Asta e iubire la a treia vedere. Eu m-am îndrăgostit de tine, nu contează dacă tu nu”, a mărturisit Bia Khalifa, la Xtra Night Show.

Serghei Mizil, desfrâu culinar acasă la Bia Khalifa

Timpul petrecut împreună le-a priit amândurora căci, la un moment dat, atât Bia, cât și Serghei Mizil au dat-o din tatonări, în apropouri. Nimic ieșit din comun pentru Serghei Mizil căci, așa cum bine știm, omului de afaceri îi plac „înțepăturile” acestea cu o anumită tentă.

„Ea o să îmi dea puiul în gură, iar eu ei cocoșelul, tot în gură, și fiecare va avea mâncarea preferată”, a încheiat Serghei Mizil, pregătit pentru ceea ce Bia i-a dat … să mănânce.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com