Sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 pentru zodia ta. 3 zodii sunt părăsite de noroc

Citește sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade.

a

Sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 pentru zodia ta:
BERBEC: Apar o serie de oportunități de care e bine să profiți în această perioadă. Lucrurile se schimbă în bine. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Nu uita că toate lucrurile se schimbă cu un anumit scop și trebuie să înțelegi acest scop fără să te panichezi. Zile favorabile: joi, vineri și duminică.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu familia ta pentru că acolo găsești căldură și înțelegere. Zile favorabile: joi, vineri și duminică.

RAC: Trebuie să fii consecvent, să demonstrezi că nu porți ranchiună nimănui, să repari greșelile cu multă diplomație. Zile favorabile: miercuri și joi.

LEU: Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că este fericirea ta. Zile bune: vineri și duminică.

FECIOARĂ: Lasă de la tine dacă vezi că n-ai cu cine. Săptămâna asta poți câștiga multe bătălii ideologice. Zile bune: marți, joi, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: Pune-te pe locul întâi indiferent ce spun unii sau alții. Este momentul să demonstrezi că meriți ce-i mai bun pentru tine. Zile favorabile: marți, miercuri și vineri.

SCORPION: Ai ocazia să câștigi o bătălie de etapă și, treptat, și războiul. Zile bune: vineri și sâmbătă.

SĂGETĂTOR: Pentru tine săptămâna decurge fără emoții, dar cu responsabilități noi. Zile bune: marți, miercuri și joi.

CAPRICORN: Pleci de la preconcepții și asta nu e bine. Stai de vorbă cu oamenii care gândesc diferit. Zile bune: vineri, sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Nu te ruga de nimeni să te ajute sau să te înțeleagă. Demonstrează că ești capabil de mai multe lucruri decât cred unii sau alții. Zile bune: marți, miercuri și joi.

PEȘTI: Pune-te în locul celorlalți înainte să îi judeci. E timpul să dovedești că ești empatic. Zile bune: marți, vineri și duminică.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com