AD

HOROSCOP

Sfatul zilei 24 februarie 2018. Ziua în care o zodie va fi cerută în căsătorie

todayfebruarie 24, 2018 1

Background
share close
AD
AD

BERBEC: Stai de vorbă cu tine, întreabă-ți sufletul ce îl macină și fii tu fără menajamente. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: E nevoie să purifici spațiul în care muncești zi de zi, nu de alta, dar simți o energie apăsătoare. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Trebuie să porți niște discuții lămuritoare cu prietenii tăi, pentru că ți se vor face o serie de reproșuri. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Ești ca un erou pentru cei din jurul tău și asta te face extrem de mulțumit. De ce să nu ajuți dacă poți? Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Trebuie să recunoști că nu le știi pe toate, oricât de mult te deranjează acest aspect. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Ceva te reduce la tăcere deși ai spune atâtea lucruri câte îți sunt pe suflet… Hai, curaj! Te vei elibera și va fi mai bine apoi. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Primești vești bune cu privire la bani, așa că trebuie să îți refaci bugetul. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Cele mai bruște soluții pot fi și cele mai bune. Ai încredere în tine. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Ții la independența ta și te simți atât de ofuscat cânt alții pun la îndoială capacitățile tale manageriale. Demonstrează-le contrariul! Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Nu te mai gândi la ce a fost, ci îndreaptă-ți atenția pentru ce poate fi. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: O nouă iubire apare în calea ta. Nu este exclus ca azi să primești și inelul. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Faci din țânțar armăsar și din cauza asta riști să pierzi din nou. Nu mai complica lucrurile inutil. Numărul norocos al zilei: 1.

sursa: revistateo.com

 

 

5 Studii fascinante care dovedesc beneficiile fizice și mentale ale timpului petrecut în natură

Toate ființele umane iubesc să fie aproape de natură și să răspundă la aceasta, indiferent dacă se simt în mod conștient legate de ea sau nu.

Psihanalistul Erich Fromm a inventat termenul biophilia în 1973 pentru a descrie acest fenomen, care mai târziu a fost extins de biologul Harvard E. O. Wilson în efortul său de a descrie conexiunile pe care oamenii le caută inconștient cu lumea naturală.

În ultimele decenii, numeroase studii au arătat în repetate rânduri că oamenii au o legătură inerentă cu natura, dovedind beneficiile uimitoare ale sănătății fizice și mentale ale timpului petrecut în natură. Mai jos sunt cinci descoperiri fascinante din astfel de studii, toate indicând modul în care ar putea vindeca, dacă am alege să petrecem mai mult timp în natură.

Funcționarea cognitivă a copiilor a fost îmbunătățită atunci când un parc sau un spaţiu verde puteau fi văzute de acasă. [1]

Lucrătorii din camere cu ferestre au tendința de a avea o stare generală de sănătate mai bună, se simt mai puțin frustrați și au mai multă răbdare, precum și să se bucure mai mult de muncă. [2]

Două grupuri de pacienți care au avut exact aceeași intervenție chirurgicală aveau rezultate diferite în ceea ce privește sănătatea, în funcție de situația în care spațiile lor de spital aveau o vedere a unui perete de bloc brun sau a unui copac. În special, acei pacienți ale căror camere aveau o vedere cu copaci au avut o ședere mai scurtă – adică o zi întreagă în medie – și au avut o nevoie mai mică de a lua medicamente pentru a calma durerea. În plus, s-a constatat că dispozițiile lor au fost mai bune și au suferit mai puține complicații. [3]

Atunci când două grupuri de pacienți dintr-un spital John Hopkins au fost chemați să-și petreacă orele înainte de operație, fie ascultând înregistrările unei păsări și un pârâu curgând, fie privind un afiș care ilustrează un peisaj, fie petrecând timp fără sunete sau imagini, primul grup a raportat o gestionare a durerii semnificativ mai bună. [4]

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com