AD

Pop

DIN SUFLET PENTRU SUFLET

CU LEO

Background
share close
DUMINICA 21:00 23:00
AD

Suntem bucuroși să vă aducem în atenție emisiunea noastră inedită, “Din Suflet Pentru Suflet”, o călătorie muzicală captivantă ce abordează genuri romantice și nostalgice, incluzând si cele mai recente apariții din industria muzicală., si chiar piese ne difuzate la radio.

Emisiunea noastră este difuzată simultan pe multiple stații radio și televiziuni din România și din alte țări, atât prin intermediul platformelor online, cât și pe frecvențe FM. Cu o varietate bogată de melodii ce evocă emoții profunde și oferă ascultătorilor o experiență memorabilă, “Din Suflet Pentru Suflet” devine repede un punct de referință în peisajul radiofonic.


Rate it
AD
AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com