Shurubel are COVID-19. Este focar de coronavirus la PRO TV?

Shurubel are covid-19. După Adela Popescu, iată cu un alt angajat PRO TV a fost confirmat cu noul coronavirus. Potrivit primelor informații, colegul de platoul al vedetei, respectiv Shurubel, a contractat și el virusul SARS-CoV2. Să fie, așadar, focar de coronavirus în trustul din Pache Protopopescu?

Shurubel are covid-19

O altă vedetă de la PRO TV a fost infectată cu noul coronavirus . Shurubel, unul dintre noii prezentatori ai emisiunii „Vorbește lumea”, a ieșit pozitiv la testul covid, după ce a acuzat stări de rău. Informația a fost confirmată chiar de către el, printr-o transmisiune directă în cadrul emisiunii: ”Încă transpir, am nasul înfundat. Ultimele trei zile am transpirat 11 tricouri noaptea. Nu am gust şi nici miros, am mâncat o ceapă întreagă şi zici că mâncam mere”, a spus Shurubel la ”Vorbește lumea”, emisiunea de la Pro TV.

Adela Popescu, în izolare acasă

Vestea infectării lui Shurubel cu SARS-CoV2 a venit la doar câteva zile după ce vedeta postului, prezentatoarea Adela Popescu, a intrat în izolare ca urmare a contractării periculosului virus. La acea vreme, Adela a mărturisit că s-a simțit rău și că în urma unei testări a ieșit pozitivă la noul coronavirus.

Vedeta, care recent a devenit mamă a treia oară, a precizat că nu este vaccinată. ”M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mărturisit Adela Popescu.

Mulți se întreabă acum dacă nu cumva e vorba despre un focar de covid în cadrul echipei „Vorbește lumea”. Asta deși, momentan, toți ceilalți colegi au fost testați și au ieșit negativi la testul covid. Astăzi, Cosmina Păsărin a fost cea care a preluat frâiele emisiunii și le-a ținut locul celor doi colegi ai ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com