Și-a dat demisia în direct! A fost înlocuit, pe loc, cu alt prezentator TV! Lumea a rămas șocată în emisiune! ”NU este cazul să dramatizăm”

Aflat în studio, Andrei Ștefănescu a anunțat că este cazul să se retragă. Iar în studio, invitat al prezentatoarei TV Ameri Nasrin, devenită, deja, o adevărată veterană a televiziunii, era chiar înlocuitorul lui, Dima Trofim. ”Nu este cazul să dramatizăm”, a spus, după ce și-a anunțat demisia, Andrei Ștefănescu, Ameri Nasrin abținându-se cu greu să nu plângă că rămâne fără colegul ei din ultimii ani. Mai mult, exotica prezentatoare TV a încercat să destindă atmosfera cu un zâmbet larg și l-a prezentat pe Dima ca viitor coleg al ei, anunțând însă că locul pe care l-a ocupat Andrei Ștefănescu este, practic, imposibil de ocupat.

fara descriere

Prezentatoarea TV Nasrin Ameri se mărită

Nasrin Ameri (29 de ani), prezentatoarea matinalului de weekend și una dintre cele mai apropiate prietene ale Valentinei Pelinel, a fost cerută de soție de iubitul ei, coleg de muncă cu ea, Florin. Și, evident, exotică prezentatoare Tv a spus un “Da” din toată inima, fericită până peste poate că bărbatul pe care îl iubește și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară.

“Acea noapte a sosit,

El a fost un pic cam obosit,

Întrebarea a venit,

Cică, vrei să fii soția mea?

Ce să zic, răspunsul e DA!

MULȚUMESC!

TE IUBESC!”, a notat pe contul ei de socializare, frumoasă prezentatoare de la Antena Stars.

fara descriere

Mai mult decât atât, cei doi logodnici au acum o singură preocupare: să facă listele de invitați, să stabilească meniul de nuntă și să organizeze o petrecere de vis, anul viitor, în vară. Momentul în care Nasrin a fost cerută a fost și el unul cu totul și cu totul special, mai ales că de față au fost cei mai buni amici ai lor. Iubitul vedetei TV a aranjat sala în care a avut loc , decorând-o cu zeci de baloane roșii în formă de inimioară, și, când a sosit momentul mult așteptat, s-a așezat în genunchi și, gatuit de emoție, a pus întrebarea care le va schimba viață. Și, spre ușurarea lui, cu un zâmbet mai larg că niciodată, la fel de emoționată, Nasrin a spus “Da” fără să stea pe gânduri, și a acceptat să îi fie pus pe deget inelul care simbolizeaza iubirea pe care și-o poartă, o bijuterie superbă cu diamant.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com