Si mai multe colinde: Maya Pop x Amedeo - Colindele din Bucuresti (Strazile din Bucuresti cover) - RADIO FX NET

Si mai multe colinde: Maya Pop x Amedeo – Colindele din Bucuresti (Strazile din Bucuresti cover)

Maya Pop și Amedeo au lansat duminică „Colindele din București”, cover după bine-cunoscuta piesă „Străzile din București”, cântată de florianrus și MIRA. Acum este cel mai bun moment în care să te lași invadat de emoțiile și de amintirile inspirate de perioada Crăciunului, așa că hai să-i dăm play!

Sărbătorile de iarnă au o magie specială pe care suntem siguri că ai simțit-o an de an. Artiștii te invită să te bucuri de toate sentimentele minunate împreună cu ei și îți împărtășesc o poveste de dragoste cu care, mai mult ca sigur, poți rezona. Ce altă perioadă e mai potrivită pentru a-ți destăinui dragostea decât aceasta, în care toate emoțiile se împletesc poetic cu fulgii de zăpadă și cu globurile strălucitoare?

„Muzica mea este despre feeling. Tot ce îmi doresc este să reușesc să transmit oamenilor ce simt eu atunci când compun, când cânt. Universul muzicii este oricum magic, iar acum, când adăugăm în ecuație și sărbătorile de Crăciun, aproape se creează o explozie de sentimente!”, declară Maya.

„Sunt bucuros să împărtășesc tuturor ceea ce simt. Oamenii ar trebui să se inspire reciproc și fix asta vreau să fac. Suntem ființe umane unice și reacționăm în mod diferit în orice situație… dar muzica ne face pe toți să simțim aceeași sclipire magică, adânc înrădăcinată în inimile noastre”, ne spune Amedeo.

Maya Pop este o artistă cu o mulțime de abilități deosebite pentru industria muzicală. Versatilă și întotdeauna gata de lucru, a impresionat juriul și publicul X Factor în 2016 cu vocea ei minunată. Maya este o stea în ascensiune care va deveni în curând celebră. Dacă nu ai încredere în noi, fii cu ochii pe ea!

Amedeo căuta mereu acel loc special în care totul are sens. Din momentul în care a găsit-o, muzica a fost locul său de joacă preferat, în care fiecare element a avut propriul său rol pozitiv. Descoperă-ți propriul suflet prin melodiile sale și lasă-ți sinele să-l asculte. Suntem convinși că îi vei aprecia compozițiile la fel de mult ca noi.

Compozitori: Rus Florian, Grasu Gheorghe Dan, Todor Bogdan Constantin, Vasilache Ionut Marius, Moga Marius Ioan
Editor: Roton Music Publishing, Goldenboy Concept, International Media Services, Studio 47 MS
An: 2020
Casa de discuri: ROTON MUSIC, GOLDENBOY CONCEPT & CAT MUSIC 

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com