Și părul îmbătrânește! Cum să-l menții tânăr și sănătos? - RADIO FX NET

Și părul îmbătrânește! Cum să-l menții tânăr și sănătos?

Feminitatea este legată în mare măsură de păr și frumusețea lui.

Din cauza poluării, a lipsei unor minerale esențiale din alimentație, produselor cosmetice inadecvate și vopselurilor chimice, firul de păr se degradează încontinuu, devine tern și fără viață și constituie prilej de nemulțumire.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, ne ajută să înțelegem cum păstram sănătatea scalpului și ce produse de îngrijire ne revitalizează părul.

Ca și tenul, și părul îmbătrânește, aspect care nu e ireversibil dacă te întorci către produsele naturale, blânde cu părul și care exercită un efect de hrănire și de tonifiere a acestuia. Recomandările mele sunt și pentru femei și pentru bărbați, care în ultimele decenii au ajuns să chelească prea de timpuriu. Este un lucru care pe ei îi face să sufere, iar pe noi ne obligă să găsim soluții eficiente.

Încep prin a recomanda ca părul să fie tăiat câțiva milimetri în fiecare lună. Acest gest simplu ajută la regenerare și cheratinizare și împiedică despicarea firului. Este un lucru constatat științific că pe măsură ce îmbătrânim, foliculii de păr produc un fir din ce în ce mai subțire și mai slăbit. Variațiile hormonale atât de des întâlnite mai ales la fete și la femei, pot afecta și ele părul care devine mai casant și se rupe mai ușor.

Ținând cont de această realitate, cercetătorii de la HOFIGAL au inovat două produse cosmetice cu maximum de impact, care însănătoșește scalpul și creează premisele  reconstrucției  firului de păr degradat.

Vorbim aici de o mini-linie de îngrijire a podoabei capilare, un șampon și un balsam care se folosesc consecutiv, vreme de cel puțin 3-6 luni pentru o regenerare completă.

Mai întâi spală părul cu Șamponul 5 R care conține extract de urzică, muşeţel, mesteacăn și coenzima Q10. O componentă extrem de valoroasă a acestui șampon este brusturele un fortifiant de excepție al firului de păr (și despre care află amănunte aici .)  

Acest șampon combate mătreața dacă există, și are rol profilactic în apariția sa, dar efectul cel mai puternic este acela de stimulare a creșterii părului. Produce un efect antiinflamator și cicatrizant asupra pielii capului pe care o tratează cu în profunzime și acționează totodată și ca un analgezic.

Apoi se aplică balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos!, ne asigură Anca Daniela Raiciu.

Evident, pentru combaterea îmbătrânirii părului, îngrijirea externă trebuie completată cu produse naturale administrate intern.

Într-un articol viitor, cu ajutorul vicepreședintelui Societății Române de Cosmetologie, Anca Daniela Raiciu, vom afla care sunt cele mai bune produse naturale care ajută la restaurarea părului și unghiilor.

Articol scris de Adriana Caranfil

sursa: http://aquiahora.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com