Silviu Biriș, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o poveste de dragoste la 5 ani după divorț: „Am decis să-i dau o șansă”

Silviu Biriş este un actor bine cunoscut care profesează de mulţi ani pe scena teatrelor din România. Mai nou, este şi absolvent de seminar al Facultății de Teologie, luând calea bisericii. Acum face dezvăluiri neașteptate despre viața lui personală.

a

Silviu Biriș, declarații despre căsătorie

Pe lângă cariera sa de actor, Silviu Biriș a trecut printr-un divorț în urmă cu cinci ani. În anul 2016, Silviu Biriş a divorţat de mama copiilor săi, Irina Cornişteanu. Acum, actorul de la Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București a luat drumul bisericii, dar a reușit și să-și refacă viața amoroasă, vorbind chiar și despre o posibilă căsătorie

Acesta a întâlnit o femeie care la convins, prin firea ei să ofere o nouă șansă iubirii:

„Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine. Nu știu în acest moment dacă va avea loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre!’, a povestit Silviu Biriș pentru Impact.

Silviu Biriş în vârstă de 47 de ani, a absolvit Universitatea Teologică „Justinian Patriarhul”, Secţia Pastorală, dar nu a renunţat la actorie. Acesta a continuat să joace în diverse spectacole.

„Am ajuns aici încercând să îmi răspund la niște întrebări, sunt 4 ani care s-au încheiat cu folos. De acum înainte să sporim cuvântul lui Dumnezeu, răbdarea, să devenim apostoli misionari și, mai ales cei care ne urmăresc, și care privesc biserica de pe margine, îi invit permanent, să intre măcar o dată, de curiozitate, pentru că această sfântă curiozitate aduce omul la o evoluție și spirituală. Și să găsească în biserică orice îi va aduce pe ei mai aproape de ei înșiși’, a mai spus Silviu Biriș pentru Trinitas TV.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com