Simona Gherghe le-a dat replica celor care au judecat-o pentru vacanța la malul mării: „Bine am făcut că am mers acolo”

Simona Gherghe le-a dat replica celor care au judecat-o pentru vacanța la malul mării, avută recent în formulă completă, de patru.

Simona Gherghe a petrecut o săptămână la malul mării, alături de soțul și cei doi copii pe care îi are. Anul acesta a fost primul concediu cu toată familia, iar vedeta a profitat din plin de aceste momente, deși coronavirusul le-a dat mari bătăi de cap.

”După cum foarte bine știm, sunt o mulțime de oameni în societatea noastră care nu cred în existența acestui virus și care ar face orice să ne înfiereze unii pe alții. Ne-am gândit foarte mult dacă să plecăm în vacanță, tocmai pentru că este situația care este și atunci nu știam dacă nu ar fi mai simplu să stăm acasă, pentru că acasă măcar știi ce dezinfectezi, ce produse folosești. Știi că totul este foarte curat”, a spus Simona Gherghe pentru Antena Stars.

Simona Gherghe le-a dat replica celor care au judecat-o pentru vacanța la malul mării

Ulterior, vedeta a mărturisit și cum, dar și de ce a ales să petreacă șapte zile la mare. În ciuda a tot ce se spune, Simona Gherghe spune că a fost extrem de precaută și nu a lăsat nimic la voia întâmplării.

”Mi-am dorit și să îi duc pe cei mici o săptămână la mare și înainte să plecăm am făcut o prospecție foarte serioasă și o documentare foarte serioasă, să mă asigur că locul unde mergem este unul foarte curat, iar oamenii sunt foarte responsabili precum noi. Am plecat, nu fără emoții, în 2 Mai pentru că m-am gândit că nu este atât de aglomerat, ca o stațiune mare. Și bine am făcut că am mers acolo. Am folosit masca de câte ori am considerat, în toate locurile aglomerate, adică inclusiv dacă mergeam la barul de la plajă, ne puneam masca. Am mâncat numai acolo unde chelnerii purtau masc”, a mai mărturisit fosta prezentatoare TV.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com