Simona Gherghe se întoarce la TV! Unde o poți vedea de luni până sâmbătă

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct se întoarce pe micile ecrane. Jurnalista revine în forță într-un proiect cu totul și cu totul inedit pentru ea. Simona Gherghe va prezenta al doilea sezon al emisiunii Miresa, difuzată pe Antena1.

Simona Gherghe se întoarce la TV! Unde o poți vedea de luni până sâmbătă

Simona Gherghe va reveni pe micile ecrane! Telespectatorii o vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, și sâmbătă de la 13.30, în emisiunea Mireasa, difuzată pe Antena 1.

Simona Gherghe a acceptat un nou proiect cu totul și cu totul inedit, după o pauză de mai bine de un an și jumătate, de când a decis să fie alături de copii ei. „Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă,mă va scoate din zona de confort!”, mărturiseşte Simona Gherghe.

Simona Gherghe se întoarce la TV

Simona Gherghe, în vârstă de 42 de ani se va întoarce pe micile ecrane, putând fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, și sâmbătă prezentând emisiunea Mireasa de la Antena1.

Prezentatoarea Tv a decis să ia o pauză de la emisiunea pe care o modera, Acces Direct pentru a se dedica în întregime celor doi copii ai săi, Ana și Vlad. De multe ori, aceasta declara că în momentul în care i se va propune un format potrivit ei, se va întoarce în televiziune. Ei bine, se pare că acest moment a venit și îi va încânta, ca de obicei pe telespectatori cu prezența ei.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com