Simona Halep Așteaptă Verdictul la TAS Ultima Zi a Audierilor ! - RADIO FX NET

Simona Halep Așteaptă Verdictul la TAS Ultima Zi a Audierilor !

Simona Halep Așteaptă Verdictul la TAS: Ultima Zi a Audierilor

Astăzi marchează ultima zi a audierilor Simonei Halep (32 de ani) la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) din Lausanne. Între orele 10:00 și 16:30, pledoariile finale vor pune capăt acestui proces. Joi, în cea de-a doua zi a audierilor, trei membri ai Academiei Mouratoglou au fost prezenți în fața judecătorilor: antrenorul Patrick Mouratoglou, fizioterapeuta Candice Gohier și Frederic Lefebvre, directorul departamentului de pregătire fizică.

Ultima rundă de audieri, cu pledoariile finale, va avea loc astăzi, pe 9 februarie. Simona Halep a ajuns la TAS în jurul orei 10:00 și a confirmat că va face declarații după încheierea audierilor. Ea și echipa sa de avocați au sosit la Tribunal în dimineața acestei zile. Întrebată dacă va oferi declarații la sfârșitul zilei, ea a răspuns pozitiv, afirmând că o va face „după ce termin”.

Încheierea audierilor de astăzi este programată să aibă loc până la 16:30 ora României, respectiv 15:30 ora locală, conform Euronews. În zilele precedente, miercuri și joi, audierile au totalizat peste 19 ore. Unii martori și experți au fost audiați personal, în timp ce alții au fost conectați prin videoconferință. Joi, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei în momentul testului pozitiv la roxadustat, și-a asumat responsabilitatea pentru acest incident, numindu-l „contaminare involuntară cu roxadustat”, conform declarațiilor sale la audieri. Cu toate acestea, această asumare a responsabilității acoperă doar unul dintre aspectele acuzațiilor, respectiv testul pozitiv la roxadustat, însă rămâne o problemă legată de datele fluctuante din pașaportul biologic al Simonei. În prima instanță, la tribunalul independent Sport Resolutions, s-a ajuns la concluzia că Simona ar fi utilizat metode sau substanțe interzise în sezonul 2022, pe baza informațiilor din pașaportul său biologic.

O încheiere completă a suspendării pare puțin probabilă. Cel mai optimist scenariu pentru Simona ar fi reducerea pedepsei la jumătate, ceea ce ar permite revenirea sa în circuit la data de 6 octombrie 2024.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com