Simona Halep, gata să se mute în casă nouă

Simona Halep este gata să se mute în casă nouă. La cumpărare era o dărăpănătură, acum a transformat-o în reședință de lux.

Simona Halep mai are puțin și se mută în casă nouă. Celebra sportivă și-a cumpărat o vilă în cartierul Primăverii din București. Casa nu era într-o stare prea bună la cumpărare, însă Simona Halep a tranformat-o într-o reședință de lux.

Simona Halep s-a retras de la turneele de la Doha și Dubai din cauza unor problemele medicale, astfel că a profitat de vacanța de nevoie și a supravegheat personal renovarea vilei pe care a cumpărat-o în 2020 în cel mai scump cartier al Bucureștiului.

Astfel, la cum merg lucrările, se pare că Simona Halep va putea face Paștele în noua sa proprietate din Capitală.

Simona Halep vrea să se stabilească alături de soțul și viitorii săi copii în vila cumpărată în cartierul Primăverii, sportiva fiind recunoscută ca o familistă adevărată.

Astfel, Simona Halep se deplasează aproape în fiecare zi la noua proprietate pentru a se asigura că totul decurge potrivit planului făcut cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Potrivit imaginilor făcute publice de click.ro, lucrările la vilă au început să prindă contur. A fost montat un gard de metal, iar balconul casei a fost complet renovat.

În plus, au fost montate şi camerele video de supraveghere, ceea ce înseamnă că mutarea fostului număr 1 WTA în noua locuinţă se va produce curând după finalizarea lucrărilor care par a fi pe sfârșite.

În prezent, Simona Halep locuiește în complexul Stejarii, fiind vecină cu Ilie Năstase. Simona Halep stă într-un apartament spaţios pus la dispoziţie de chiar proprietarul complexului rezidențial, nmeni altul decât Ion Ţiriac. Acolo, sportiva are tot ce își dorește începând cu restaurant, teren de antrenament, precum și condiţii de recuperare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com