AD

MONDEN

Simona Trașcă și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie. Vedeta a făcut primele declarații despre marea revedere: ”Tata nu a vrut să aibă o fată, acum are două”

todayiunie 14, 2020

Background
share close
AD
AD

Simona Trașcă și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie

Instagram

  • Simona Trașcă trăiește cea mai fericită perioadă.
  • Blonda și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie.

Viața pentru Simona Trașcă a prins din nou culoare. Diva a trecut de-a lungul timpului prin multe dezamăgiri, însă le-a făcut față, iar acum se declară mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

După ce și-a întâlnit bărbatul vieții ei, după traumele copilăriei peste care a trecut cu greu, acum vedeta a reușit să își acopere și un mare gol din suflet. Spunem acest lucru, pentru că după ani de căutare, Trașcă și-a găsit sora, atunci când nici nu se mai aștepta la un asemenea lucru.

”A fost visul meu din copilărie să îmi găsesc sora, pentru că toată viața mi-am dorit să am o soră. Când mi-a zis tata că a găsit-o, am plâns, am fost emoționată. Am găsit-o de vreo trei săptămâni, dar am ținut așa pentru mine, nu am simțit nevoie să împărtășesc chestia asta”, a spus Simona Trașcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Blonda a povestit pas cu pas tot ce a simțit de-a lungul timpului, de când a aflat că are o soră. Și recunoaște că această dorință care nu i s-a împlinit până acum, a măcinat-o extrem de tare.

”Știam că am o soră, știam că este cu patru ani mai mare decât mine, dar nu știam unde să o găsesc. Tata mi-a mai zis odată că a găsit-o, dar nu era ea, era sora vitregă a ei. Atunci am renunțat la idee pentru că mi-a zis că este căsătorită și că nu știe de noi și că nu știe că are alt tată. Și n-am vrut să fiu egoistă. Când trăia bunica din partea mamei, am fost pe lângă București, pe unde știa ea că era mama fetei și n-am găsit-o atunci. A găsit-o tata acum, a vorbit cu mama fetei și nu știu cum, i-a spus adevărul. După ce a găsit-o, tata mi-a dat poze cu ea, mă uitam și parcă nu îmi venea să cred, deși ea seamănă foarte mult cu sora tatălui meu”, a mai mărturisit Simona.

După ce s-au văzut online, cele două suroris au început să comunice prin intermeidul rețelelor de socializare. Deși, încă nu s-au văzut, Simona plânge ori de câte ori îi scrie câte un mesaj.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com