Simona Trașcă și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie. Vedeta a făcut primele declarații despre marea revedere: ”Tata nu a vrut să aibă o fată, acum are două”

Simona Trașcă și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie

Instagram

  • Simona Trașcă trăiește cea mai fericită perioadă.
  • Blonda și-a găsit sora pe care a căutat-o încă din copilărie.

Viața pentru Simona Trașcă a prins din nou culoare. Diva a trecut de-a lungul timpului prin multe dezamăgiri, însă le-a făcut față, iar acum se declară mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

După ce și-a întâlnit bărbatul vieții ei, după traumele copilăriei peste care a trecut cu greu, acum vedeta a reușit să își acopere și un mare gol din suflet. Spunem acest lucru, pentru că după ani de căutare, Trașcă și-a găsit sora, atunci când nici nu se mai aștepta la un asemenea lucru.

”A fost visul meu din copilărie să îmi găsesc sora, pentru că toată viața mi-am dorit să am o soră. Când mi-a zis tata că a găsit-o, am plâns, am fost emoționată. Am găsit-o de vreo trei săptămâni, dar am ținut așa pentru mine, nu am simțit nevoie să împărtășesc chestia asta”, a spus Simona Trașcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Blonda a povestit pas cu pas tot ce a simțit de-a lungul timpului, de când a aflat că are o soră. Și recunoaște că această dorință care nu i s-a împlinit până acum, a măcinat-o extrem de tare.

”Știam că am o soră, știam că este cu patru ani mai mare decât mine, dar nu știam unde să o găsesc. Tata mi-a mai zis odată că a găsit-o, dar nu era ea, era sora vitregă a ei. Atunci am renunțat la idee pentru că mi-a zis că este căsătorită și că nu știe de noi și că nu știe că are alt tată. Și n-am vrut să fiu egoistă. Când trăia bunica din partea mamei, am fost pe lângă București, pe unde știa ea că era mama fetei și n-am găsit-o atunci. A găsit-o tata acum, a vorbit cu mama fetei și nu știu cum, i-a spus adevărul. După ce a găsit-o, tata mi-a dat poze cu ea, mă uitam și parcă nu îmi venea să cred, deși ea seamănă foarte mult cu sora tatălui meu”, a mai mărturisit Simona.

După ce s-au văzut online, cele două suroris au început să comunice prin intermeidul rețelelor de socializare. Deși, încă nu s-au văzut, Simona plânge ori de câte ori îi scrie câte un mesaj.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com