Singurul cuvânt care se pronunță la fel în toate limbile. Puțini știu asta, ce semnificație are de fapt

Știai că există un cuvânt care se pronunță la fel în toate limbile? Oamenii de știință au făcut această descoperire înregistrând segmente de limbaj informal de pe cinci continente. În urma studiului s-a constatat că un cuvânt este pronunțat la fel în 31 de limbi diferite. Iată care este acesta.

a

Singurul cuvânt care se pronunță la fel în toate limbile

Singurul cuvânt din lume care se pronunță la fel în toate limbile este, potrivit cercetătorilor de la de la Institutul de psiholingvistică Max Planck, cuvântul „huh”. Acesta are o pronunție identică în 31 de limbi diferite, iar oamenii de știință sunt de părere că sensul său este identic în aproape fiecare limbă. De asemenea, cerecetătorii susțin că nu există niciun alt cuvânt care să îi echivaleze sensul.

„Huh” semnifică o confuzie, cel care îl rostește confruntându-se cu o lipsă de cunoștințe, motiv pentru care cere un răspuns, fără a fi conștient de ceea ce poate reprezenta acel răspuns.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com