AD

ACTUALITATE

Singurul cuvânt din limba română care începe și se termină cu litera ”Δ. Vei fi surprins

todayaprilie 11, 2023 3

Background
share close
AD
AD

Unicul termen din vocabularul românesc care pornește și se încheie cu litera ”Δ. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva, cu siguranță!

Singurul cuvânt din limba română care începe și se termină cu litera “Δ. Vei fi surprins. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe curiozități, pe care probabil nu le-ai băgat în seamă până acum și care te vor impresiona.

Unicul termen din vocabularul românesc care pornește și se încheie cu litera ”Δ. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva, cu siguranță!

Un studiu realizat recent arată care este numărul de cuvinte folosite în medie de oameni. Potrivit acestuia, femeile utilizează în jur de 20.000 de cuvinte, cu 13.000 de cuvinte mai mult decât bărbații, motivul fiind o proteină din creier.

E posibil ca pe parcursul a 24 de ore să se rostească măcar o dată unicul cuvântul din vocabularul românesc care pornește și se încheie cu litera „î”. Este vorba de un termen la care nu te-ai fi așteptat până acum.

Mai exact, cuvântul acesta este „înzăvorî”, care înseamnă a împiedica intenționat mișcarea unei piese față de alta cu ajutorul unor mecanisme de închidere. Conjugarea acestuia le poate da mari dureri de cap oamenilor.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com