Singurul medic bărbat infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate

Un medic infecționist din Rădăuți, singurul din Spitalul Municipiului, și-a luat concediu medical din motive de dureri de spate și că trebuie să aibă grijă de copil. 80 de angajați ai spitalului sunt în autoizolare și acum au rămas și fară medic infecționist.

a

„Singurul medic bărbat infecționist din spital ne-a comunicat prin email două cereri. Prima, precum că este în concediu medical că are ceva dureri de spate și a doua solicitare este că dorește să-i fie acordat concediu de creștere a copilului pentru o lună”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

La acest moment, 80 de angajați ai Spitalului Rădăuți sunt în autoizolare și niciun cadru medical nu a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19.

„Legislația spune că din momentul în care faci testul CPR trebuie să stai în izolare 14 zile. Noi avem suficienți angajați cu care să gestionăm situația în rândul asistentelor. La medici, am solicitat și am primit sprijin de la Iași”, a spus Andronachi.

Spitalul Municipal Rădăuţi rămâne spitalul de resort la nivelul judeţului Suceava, după ce Spitalul Județean a fost închis.

sursa : rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com