SITUAȚIA HALUCINANTĂ PRIN CARE A TRECUT O ADOLESCENTĂ DE 16 ANI. DE CE A RENUNȚAT LA CONTUL SĂU DE TIKTOK, CU PESTE 2 MILIOANE DE URMĂRITORI: „MI-A ZIS CĂ-MI UCIDE PĂRINȚII DUPĂ CE MĂ VIOLEAZĂ”

De multe ori, social media nu este ceea ce pare. O adolescentă de 16 ani, destul de cunoscută pe platforma TikTok, a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce un bărbat dubios a dat startul unei situații fără precedent.

a

Ava Rose Beaune are numai 16 ani, dar este o mică vedetă în cercurile sale. Aceasta a trecut printr-un coșmar după ce un hacker a început să-i spargă conturile de pe rețelele de socializare și să posteze tot felul de mesaje șocante, în numele ei sau în numele „iubitului” său. Povestea a fost redată pe contul de Instagram VICE:

Ava, 16 ani, era acasă la o prietenă într-o după-amiază din iulie, când, deodată, i-a picat rețeaua. A încercat să-i dea mesaj tatălui ei, dar n-a mers. Ciudat, s-a gândit ea, dar nu alarmant.
Apoi, oamenii au început să îi dea mesaje: Ai văzut ce e pe contul tău de Twitter? Ai verificat Instagram? Ce se întâmplă? S-a logat pe conturile de social media și a văzut că noul ei status de pe Facebook făcea o aluzie la sinucidere, dar nu ea îl postase. „Toată familia a crezut că aveam de gând să mă sinucid”, a zis Ava.

Hackerul i-a contactat familia și a început să o hărțuiască

Deodată, un bărbat pe care nu îl cunoscuse în viața ei i-a sunat părinții și a cerut să vorbească cu ea. Tipul preluase controlul tuturor contactelor ei, a mesajelor, a e-mail-urilor și a conturilor de social media. În ziua următoare, i-a dat un mesaj: „Vreau doar să vorbesc cu tine”. A sunat-o și ea i-a răspuns și l-a implorat să facă ce vrea cu contul ei de Instagram, dacă acesta era scopul lui. „Șterge-l. Șterge-l și lasă-mă în pace”, i-a zis. „Nu vrei asta”, i-a zis el. „Ba da”, i-a răspuns ea. „Eu vreau să mă întâlnesc cu tine și să facem sex”, a zis el.

Hackerul a început să posteze story-uri pe contul ei de Instagram, în care se lăuda că e noul iubit al Avei, amenința cu violul și scria chestii de genul: „Abia aștept să te las însărcinată și să mă căsătoresc cu tine. Locuiești la doar cinci minute de mine”. Și-a primit conturile de social media și a rezolvat problema cu compania de telefonie mobilă. „Ok, gata, am scăpat”, s-a gândit atunci, ușurată. Cu toate acestea, hărțuirea a durat câteva săptămâni, iar adolescenta de 16 ani a trăit un coșmar. Hackerul care îi spărsese conturile de pe social media avea să o amenințe mult mai dur, spunându-i că îi va ucide părinții, după ce o violează.

„Trebuie să accepți faptul că te terorizez, trebuie să accepți că n-o să se încheie niciodată, că poliția n-o să mă prindă, pentru că am mai făcut asta în trecut și nu m-a prins niciodată. Acceptă, dă-mi ce-mi doresc, vreau să ne întâlnim în parcul din spatele casei tale și să-ți fac asta și asta și asta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com