SITUAȚIE ALARMANTĂ ÎN SPANIA! SE VA FOLOSI ARMATA PENTRU COMBATEREA PANDEMIEI

În contextul epidemiei de coronavirus și al înmulțirii noilor cazuri guvernul spaniol a decis aplicarea unei noi serii de măsuri restrictive, pentru limitarea răspândirii virusului și folosirea armatei pentru a ajuta la urmărirea contactelor persoanelor infectate.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat marți că va mobiliza armata pentru a ajuta regiunile să lupte împotriva creșterii de noi infecții cu coronavirusul, relatează AFP și Euronews. 

„Guvernul spaniol va pune la dispoziția regiunilor forțele armate pentru a ajuta cu urmărirea contactelor. Nu putem permite pandemiei să preia controlul asupra vieților noastre din nou… trebuie să o controlăm și să învingem această a doua curbă a contagierilor”, a anunțat Sanchez în timpul unui discurs televizat, precizând că 2.000 de soldați vor fi desfășurați în acest scop.

Spania, restricții dure

Premierul spaniol Pedro Sanchez și-a manifestat îngrijorarea pentru situația actuală a Spaniei. Acesta a spus că mare parte din restricții rămân valabile pentru a împiedica pandemia să atingă cotele alarmante din luna martie.

De asemenea, a mai precizat că regiunile vor putea să ceară guvernului central impunerea stării de alertă în teritoriile lor. În data de 14 august, în Spania s-au aplicat noi măsuri restrictive. Astfel, discotecile şi barurile de noapte și-au închis din nou uşile, iar restaurantele nu mai putea găzdui clienţi după miezul nopţii. Mai mult, în unele regiuni a fost interzis fumatul pe stradă, când nu este posibil să se menţină o distanţă cel puţin doi metri faţă de alte persoane, întâlnirile au fost limitate la zece persoane, iar vizitele la căminele de bătrâni sunt restricţionate.

Spania a înregistrat peste 405.000 de infecții cu coronavirusul, și aproape 29.000 de persoane au decedat din cauza virusului.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com